woensdag 15 november 2017

Opblaasbaar zwembad met zitjes

Intex luchtbedden voor binnen. Comfortabel, trendy of veelzijdig. Jouw nieuwe favoriete zwembad opblaasbaar kopen? Ruim soorten opblaas zwembaden. Verzending vanaf €in uur.


Opblaasbaar zwembad met zitjes

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment opblaasbare zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Dit opblaasbaar zwembad is ideaal voor (water) plezier voor het hele gezin!


Het is voorzien van zitjes met rugleuning die gebruikt kunnen worden om heerlijk te relaxen. Ondertussen kunt u, als ouder, makkelijk toezicht houden op uw kind! Om het helemaal compleet te maken, bevat het opblaasbaar zwembad met stoeltjes bekerhouders. Bijkomend voordeel is dat een opblaas zwembad altijd snel op te zetten is zodat je direct kan gaan genieten!


Want vandaag een opblaasbaar zwembad voor 16:uur bestel is morgen al in huis! Dit zwembad is ideaal voor (water) plezier voor het hele gezin! Zo kun je een groot zwembad in de tuin nemen, maar kun je ook kiezen voor een klein opblaasbaar zwembad die je meeneemt voor de kleintjes wanneer je op pad gaat.


Omdat opblaaszwembaden er al zijn vanaf een paar euro, is er voor elk budget wel een opblaasbaar bad beschikbaar. Ze zijn daarnaast zeer eenvoudig (binnen enkele minuten) op te zetten en gereed om te vullen met water. Na gebruik kan het opblaasbaar zwembad zeer compact opgeborgen worden. Geen gedoe met metalen buizen en er hoeft relatief weinig water in.


Opblaas zwembaden zijn knus, plezierig en sfeervol. Ieder opblaasbad heeft zijn eigen kenmerken. U kunt heerlijk relaxen op de 4. Geniet van je drankje zonder morsen dankzij de handige bekerhouders.


Kinderen vinden het heerlijk om in het zwembad te spelen. Met schroefventiel en reparatiesetje. Geschikt voor kinderen vanaf jaar. Dit model opblaasbaar bubbelbad is nieuw in de markt en beschikt over een unieke combinatie van comfort.


Opblaasbaar zwembad met zitjes

Heerlijk loungezwembad om met het hele gezin in te genieten. Een Gre of Bestway zwembad met of zonder zwembadpomp vind je bij Praxis. Met zwembad toebehoren, zoals chloortabletten, zwembad afdekzeilen en een warmtepomp voor je zwembad , maak je je zwembad helemaal compleet. Hiervoor hoef je helemaal niet naar een zwembad of op vakantie, want met onze zwembaden kun je ook thuis lekker afkoelen en je kids laten spelen in het water.


Bekijk snel al onze zwembaden en bijbehorende accessoires. De korting wordt verrekend in je winkelmand. Lekker gezellig met vrienden of familie relaxen in jouw eigen bad.


Een comfortabel zwembad met ingebouwde opblaasbare zitjes en hoofdkussens. Tevens voorzien van ingebouwde bekerhouders. Lounge zwembad specificaties. Bekijk de rest van onze zomercollectie voor een grote keuze aan zwembaden. Het zwembad is eenvoudig op te zetten en makkelijk te onderhouden.


Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation. Opblaasbaar familie zwembad met uitneembaar zitkussen. Dankzij de vier geïntegreerde zitjes met zitkussens en rugleuningen kunnen volwassenen.


Opblaasbaar zwembad met zitjes

Vind opblaasbaar zwembad op Marktplaats. Unieke zwembad aanbieding: ruim assortiment voor de laagste prijs. Druk enter om het menu in of uit te klappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts