dinsdag 25 augustus 2015

Benzineslang 5mm

Op zoek naar een benzineslang? Ruim aanbod benzineslangen in diverse maten. Rubbermagazijn levert een compleet assortiment aan olie- en benzineslangen. Let op: meter aan stuk is niet mogelijk!


Benzine slang rood per meter.

Benodigd voor verbinding tussen carburateur en benzinepomp en tussen benzinepomp en benzineleiding (tot naast voorzijde chassis). Eventueel kan ‘tussen’ benzineslang (naast chassis) een benzinefilter geplaatst worden. Op rol van variabele lengte en diameter.


Bedrijfstemperatuur van -ºC tot 1ºC. Slijtvast, ozon- en lichtbestendig. Snelle levering Service bij vestigingen Gratis levering vanaf € 3-vergelijk € 92.


Ook een benzineslang is aan slijtage onderhevig en kan bijvoorbeeld uitdrogen, waarna er scheuren kunnen ontstaan. Bij K-parts vind je een vervangende benzineslang voor een scherpe prijs.

Daarnaast kun je bij ons bijbehorende componenten, zoals slangenklemmen en benzineslang connectoren eenvoudig meebestellen. Er zijn benzineslang 5mm leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.


Groot assortiment olie en benzineslangen. Bestel je zwarte rubber benzineslang voordelig op k-parts. Bel altijd even van te voren, want de openingstijden zijn soms onregelmatig. Flexibele benzineslang , zeer slijtvast,. In de kleuren Geel, Paars, Groen, en Zwart.


Deze slangen worden met name gebruikt in machines en motoren. Fluor groene (neon) benzineslang met een binnenmaat van 5mm en een buitenmaat van 8mm. Dit benzineslang wordt vaak gebruikt van de contra benzinekoppeling naar het benzinefilter en de carburateur.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wees de eerste, beoordeel dit product.


EUR Beschikbaarheid: In voorraad.

Gele benzineslang scooter en brommer. BENZINESLANG PVC 5mm 1mtr. Is op voorraa op werkdagen voor 16:bestel morgen in huis! Lekt je benzineslang of de benzinekraan van je scooter?


Koop een nieuwe slang of kraan en vervang hem zelf. Wij hebben alle maten en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts