woensdag 10 april 2019

Prive sauna zwembad

Huur een Privé Sauna Voor een Paar uur of Boek met Overnachting. Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Privé Wellness Bellavita te Zoetermeer is zeven dagen per week geopend.


U kunt bij ons kiezen uit meerdere arrangementen en in alles rust genieten van de sauna. Sauna Zenter in Beek en Donk is een luxe privé sauna voor tot personen. U huurt bij ons het gehele complex inclusief alle faciliteiten vanaf €45- p. Ons complex beschikt over een privé sauna , whirlpoolbad en zwembad ! Onze sauna is te huur vanaf personen vanaf uur. De sauna bestaat uit ruimte, verdeeld in verschillende etages. U boekt dus niet kamer of sauna ruimte, maar het gehele complex met alle luxe faciliteiten.


Repos Prive is een uniek welness complex uitgerust met zwembad , jacuzzi, stoomba sauna. Uitsluitend voor privé verhuur, ideaal voor grote en kleine groepen. Brecht - Sauna Bora Bora Bora Bora is een van de meest exotische Eilanden in de Stille Zuidzee. Dompel jezelf onder in een wereld van rust, luxe en pure ontspanning.


Prive sauna zwembad

Een wereld speciaal voor jou, zij ligt aan je voeten! Geen overvolle sauna ’s, polsbandjes of drukke omkleedruimtes. Geen keurende ogen als je het zwembad instapt of te hard pratende medegasten. Verwen jezelf en je partner eens met een overnachting in een hotel of gastenkamer met een privé sauna.


Speciaal voor jou heeft Specialhotels. BB’s geselecteerd die beschikken over wellness faciliteiten als een sauna , zwembad of stoombad. Zo wordt het vinden van een bestemming wel heel gemakkelijk. Spa is een luxe sauna -complex gelegen in Stolwijk ( Zuid-Holland), die u in zijn geheel kunt huren. De privé sauna wordt voor iedere reservering grondig schoongemaakt, want hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel!


Prive sauna zwembad

Vind Hier dé Privé Sauna voor een Spannend Avontuur met je Geliefde! Koop nu en bespaar geld vandaag. Geniet van een heerlijk Dagje Wellness inclusief Sauna , Zwembaden en Behandelingen! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Vitara privé sauna in Waarde (Zeeland) is ongedwongen relaxen voor twee!


Samen met je partner, een vriend of vriendin intens genieten van de rust en gegarandeerde privacy van onze privésauna. Reserveer nu een dagdeel of overnachting en proef de luxe van een eigen sauna met zwembad en. Luxe privé wellness huren vanaf uur? In Amersfoort vind u Relax Center Eemland.


Een luxe privé sauna voor tot personen. Naast de sauna heeft u in dit wellness center tevens de beschikking over een jacuzzi, zwembad en lounge. Ook aan de kinderen is gedacht, er is een speciale kids corner aanwezig, voorzien van waterspeeltjes, een babybadje en een commode voor het aankleden. De dagelijkse stress even ontvluchten?


Een dagje heerlijk ontspannen? In alle vrijheid genieten van uw eigen sauna ? Van sauna tot jacuzzi en van stoombad tot verwarmd zwembad. Zo kunt u ongestoord samen tijd doorbrengen. Bij onze prive spa geniet u prive van alle sauna faciliteiten. Welkom bij privé sauna Unique.


Een gezellige privé sauna gelegen op een rustige en goed bereikbare locatie. Omgeven door het groene landschap van de Brabantse Kempen. De rit door de landerijen naar Hulsel brengt je al helemaal in de juiste stemming.


Huur een privé sauna ervaring bij deze luxe VIP privé sauna in Stolwijk. Deze prachtige privé sauna biedt je alle mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf! De wellness is zeer sfeervol ingericht en heeft een heerlijke relaxsofa waar je lekker kunt ontspannen.


Prive sauna zwembad

De prachtige jacuzzi wordt telkens met schoon water gevul dus zeer hygiënisch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts