vrijdag 20 december 2019

Wingerd kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14.


Groeit het best in goed doorlatende vruchtbare grond.

Schitterende wilde wingerd in verschillende soorten. Klimplanten specialist met alle soorten klimplanten Boskoop. Wilde wingerd kopen doet u bij Boskoops.


Ze zijn snelgroeien hechten zich goed aan de ondergrond zonder deze kapot te maken. De fraaigevormde diepgroene, gevingerde bladeren, vormen een dicht dek. De wilde wingerd is een klimplant die snel groeit en wel meter hoog kan worden.


Op veel plekken word deze plant ieder jaar terug gesnoei soms zelfs tot op de grond.

Tip: van alle soorten wilde wingerd in ons assortiment kleuren de bladeren in de herfst prachtig rood. In de herfst tooit de Parthenocissus quinquefolia (= vijfbladig) zich met een rode bladverkleuring. Dit spectaculaire beeld maakt dat de plant bij sommigen ook wel eens de rood-bladige klimop genoemd wordt. Ze verkleuren namelijk van groen naar rood.


Een feest om naar te kijken in het najaar. Hoe hoog kan de wilde wingerd worden? Een mooiere herfstkleur dan die van de wilde wingerd bestaat niet. Een vlijtige klimplant die gemakkelijk een hoge gevel kan bedekken, wel opletten voor het houtwerk, hij hecht zich vast door middel van zuignapjes.


Houdt van veel licht en zon maar staat niet graag tegen een hete muur. Na het planten kort afsnijden tot de grond opdat de nieuwe ranken zich zouden hechten aan de muur. Dit kan, indien nodig, het hele jaar.


De leveringshoogte bedraagt tot 1cm. Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Dankzij de vertakte uitlopertjes kan deze plant snel en zonder enige steun tegen de muren van bijvoorbeeld uw huis opklimmen.

In het najaar verfraait de wilde wingerd muren met zijn vuurrode bladeren. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Ze vallen in de herfst nog eens extra op met een oranjerode tot dieprode tint.


Hoe meer zon hoe roder het blad. De Partenocissus tricuspidata “Green Spring’ is een is een prachtige klimplant met groot, glanzend groen blad. De wingerd klimt tegen heidematten op betonijzermatten.


De bladeren verkleuren mooi rood tot oranje-geel in het najaar. De wingerd doet het geweldig en is prachtig aan het kleuren op dit moment. Omdat de buurman vond dat de wingerd op enkele plaatsen niet erg hard groeide , heeft hij er drie maanden geleden aan zijn kant om de meter klimop tussen gezet. Zo is het bij ons altijd sale.


Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts