vrijdag 20 september 2019

Waar buikspek kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Op zoek naar contactgegevens? Buikspek kopen kunt u bij ons online. De buik van het varken levert mooie stukken mager buikspek , wij leveren deze met zwoerd en knars maar zonder been.


Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Ook buikspek met zwoerd is een aanrader, het zwoerd zorgt voor een heerlijke krokante korst. Gelieve dagen van tevoren bestellen. Wij kopen dagelijks vers om jou te voorzien van de meest verse producten.


Is de bestelling niet in orde,. Om te koken maar ook heerlijk om te roosteren. Naturel, ook op andere gewichten te bestellen, stuur dan s. Kwaliteit, gemak en goede prijs zijn hier belangrijk! Kom eens langs voor ons probeerpakket. Zoek een ovenschaal of bakblik waar je buikspek krap aan net in past.


Waar buikspek kopen

Je hoeft niet perse alles te gebruiken. Pak je ovenschaal nu goed in met plastic. Doe dat met het buikspek zonder zwoerd van het Hollandse Wroetvarken. Het buikspek bevat zoals eerder gezegd geen vel.


Hierdoor kunt u perfect spek, gerookt spek of allerlei andere soorten spek maken. Het spek is overigens heerlijk zacht van binnen. Dit komt doordat het vet goed de kans heeft om te smelten en door het vlees te druipen.


Daardoor krijg je buikspek dat zo zacht is dat het op de tong smelt en een zoete, zilte en lichtvette smaak heeft. Vlees kopen bij internetslagerij, uw online slager Internetslagerij. Vind waar kopen het nu op Kensaq.


We hebben geen fysieke winkels, maar versnijden en versturen al het vlees vanuit onze horeca slagerij in Apeldoorn. Wellicht kent u dit product beter als het stuk waar speklapjes van worden gesneden. Dit zorgt voor een andere, maar toch fantastische smaak. Breng het water aan de kook. Leg het vlees op een plank in de gootsteen en schenk het kokende water over de vetkant van het spek.


Waar buikspek kopen

Meng de olie, spice, het zout en de honing door elkaar. De varkensbuik met zwoerd is zoals de naam al zegt, de buik van het varken. In de volksmond wordt het ook wel buikspek genoemd. De (onder)buik van het varken vormt een mooi en smakelijk onderstel. Van de buik komt het buikspek , waarvan bijvoorbeeld ook de speklap gesneden wordt of waar gedroogd en gezouten) ontbijtspek van gemaakt kan worden.


Oftewel: de verhouding tussen het vet en het vlees kan (sterk) variëren. Langzaam gegaard buikspek. Dus, begin eens met een kilootje buikspek zonder zwoer zou ik zeggen. Dit is een stuk magerder dan bijvoorbeeld rugspek, omdat het is doorregen met stukken vlees, en dus niet voor 1 bestaat uit vet.


Eigenlijk is buikspek een stuk ongesneden speklapjes. Het varkensvlees dat wij verkopen, kopen we in bij Top Quisine of bij Janssen vlees BV in Lieren. Het biologisch varkensvlees komt van varkens die evenveel ruimte binnen als buiten hebben gekregen.


Ze werden gevoerd met biologisch voer en zijn niet preventief ingeënt met antibiotica. Kortoblije dieren en enthousiaste consumenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts