dinsdag 16 februari 2021

Zwembanden donut

Ruim aanbod opblaasbare banden. Verzending vanaf €in uur. Zwembandjes van alle merken op beslist. Bestel nu de heerlijkste donuts met het grootste gemak via Greetz! Een zwemband heeft een donutvorm en wordt gebruikt om mee op het water te dobberen.


Let bij aanschaffen op de diameter van de zwemband , er zijn kleinere versies voor kinderen en grote voor volwassenen beschikbaar.

Deze realistische opblaas donuts zijn in korte tijd erg populair geworden en dat is ook de reden dat wij drie prachtige donuts in ons assortiment hebben! Bij ons ben je dus aan het juiste adres als je een donut zwemband wilt kopen. Zoetekauwen opgelet want jullie kunnen je hart ophalen met deze leuke opblaasbare donut voor in het zwembad. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren en zijn daarom geschikt voor jong en oud. Hij heeft de vorm van een donut en een diameter van 1cm.


Maximaal belastbaar tot: 1kg. Geschikt voor kinderen vanaf jaar. Bekijk artikel Intex Autoband. De donut zwembanden zorgen voor plezier voor jong en oud.

Je kunt hier namelijk heerlijk in relaxen in het zwemband of op het strand. En voor de kleintjes onder ons zorgen de donuts voor hilarische waterpret. Het is ook niet voor niks dat bekende Hollywood sterren zoals o. Justin Bieber de donut zwembanden in hun zwembad hebben liggen.


Vandaag een zwemband bestel is morgen heerlijk dobberen! Voor oudere kinderen en volwassenen is een zwemband ook heerlijk om wat rond te dobberen en te zonnen in een zwemba meer of in een zee. Maar het assortiment baby zwembanden is inmiddels wel verder uitgebreid met een flamingo, een zwaan en unicorn. De baby floats herken je meteen doordat deze ringen een kruislingse band bevatten. Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig!


Onze donut is namelijk - en dat zal je al zijn opgevallen - geen echte donut. Toevoegen om te vergelijken. Deze giant donut heeft knalroze glazuur met gekleurde hageltjes. Verder kan het ook niet compleet zijn zonder een hap eruit. Een voordeel van een donut als zwemband is dat je altijd meteen je eigen band terug kunt vinden.


Misschien lig je deze zomer wel met meer lekker eten zoals een pizzapunt of krakeling in het zwembad. Je vindt hem bij Fonq en is zo’n 1centimeter groot. Of koop de reuze donut bij Radbag.


Een fatboy voor in het water! Hoe relaxed ziet dit er uit?

Een soort fatboy voor in het water. Donut zwemband in felle kleuren. Hij lijkt net een echte donut met glazuur en sprinkels erop!


Wil jij lekker drijven in het water met al die vrolijke kleuren om je heen, dan is deze donut zwemband perfect voor jouw! Vanaf jaar is deze donut echt super leuk. Origineel opblaasbare zwemband in de vorm van een gebeten donut. Deze zwemband is van maximaal formaat en gemaakt van PVC materiaal.


Je steelt gegarandeerd de show. Deze grappige zwemband is niet alleen leuk om te hebben. Net als op iedere andere zwemband kun je er gewoon lekker comfortabel in zitten, liggen of drijven.


Kwalitatief doen ze ook zeker niet. Met een zwemband kun je lekker op het water blijven drijven. Dierenzwembanden, zwembanden met figuren, of zwembanden met een leuning om lekker in te loungen. Verschillende kleuren Vragen? De banden van Intex zijn de norm op het gebied van zwembanden.


Intex banden zijn steviger en duurzamer, waardoor ze meer geschikt zijn voor intensiever gebruik. Dat is ook de reden dat wij enkel zwembanden van Intex verkopen. Een leuk voorbeeld zijn onze opblaas donut zwembanden.


Tevens van invloed op de prijs is de diameter van een zwemband.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts