maandag 30 maart 2020

Vinca minor gertrude jekyll

Vanaf €gratis thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Het blad is glanzend groen. Verspreidt zich met ondergrondse uitlopers.


Een goed soort om een donkere hoek in een tuin te laten oplichten.

Hij bloeit met violetblauwe bloemen. Verlangen een normale vruchtbare tuingrond. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. De plant is een broertje van de bekende paars-bloeiende vinca minor. Hij is wat fijner van blad en bloeit met spierwitte bloemen in het vroege voorjaar.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Hierdoor zal hij bij droogte beter water op kunnen nemen.

For best grow in moist but well-drained soil. It’s ideal for growing in shady sites, but you will get far more flowers where the light is good. Daar groeit vinca minor op rotsachtige oevers en in bossen.


Gertrude Jekyll ’ has dark green leaves and brilliant white flowers. Door verschillende tuinplanten met elkaar te combineren kun je mooie en kleurrijke borders creëren. Met fijn witte bloemen is het een lust voor het oog en staat het in elke tuin. Het is een laagblijvende, bodembedekkende wintergroene plant met kleine, elliptische en glanzende, donkergroene blaadjes en vijftallige stervormige witte bloempjes.


De hoofdbloei ligt in april en mei. Deze planten zijn leverbaar tussen september en juni, bij afhalen liefst week van te voren bestellen. Deze witte cultivar heeft wat fijner blad dan de soort en blijft nog platter. Vinca minor kopen bij Tuinplantenwinkel. De kleine maagdenpalm is verkrijgbaar in wit, blauw en paars.


Beide soorten kunt u in het vroege voorjaar snoeien met een heggenschaar als het blad niet meer zo mooi is. Beide bloeien in het voorjaar rijkelijk met prachtige witte bloemen. Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België Online planten kopen met: Gratis levering in België, jaar groeigarantie, kortingen tot.

Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Uiteraard op een locatie naar keuze. Door de witte, neutrale kleur kun je deze vinca prima combineren met andere vaste planten. Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe u deze tuinplant na het kopen moet planten, verzorgen en snoeien.


Door middel van stekken in de plant makkelijk te vermeerderen. Toon alle resultaten uit de webshop. Heesterharmonie tussen de struiken. Hij groeit doormiddel van lange stengels die ook in de grond wortelen en zo een dicht tapijt vormen.


Met de woorden heesters en. Het is een ideale plant voor borders, want de plant onderdrukt het onkruid vrij goed. Na de winter ziet de vinca er nogal verfomfaaid uit: tijd om ‘m te snoeien. Het is een zeer winterharde bodembedekker met witte bloemetjes die bloeit van februari tot mei.


De vinca bloeit redelijk vroeg in het voorjaar. Prijs per stuk (incl. btw) of meer. Is de Kleine maagdenpalm wintergroen?


Het zijn de best bloeiende wintergroene bodembedekkers die sterk zijn en schaduw verdragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts