donderdag 23 april 2020

Wehkamp vaas

Bekijk ons unieke assortiment vazen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Wehkamp vaas

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Van Beginner tot de Serieuze Visser.


Online bestellen bij wehkamp. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Gratis bezorging vanaf 20. Deze bruine vaas van het merk Bloomingville bevindt zich in een grotere pot, waardoor de pot met vaas stijlvol in je woonkamer zal staan.


Wehkamp vaas

Je kunt de vaas vullen met bloemen of bijvoorbeeld lichtjes. Deze transparante vaas is van het merk k amsterdam. De prachtige vaas is gemaakt van glas in een lichtgroene kleur.


Je kan de vaas decoreren met bloemen of decoratieve takken, maar ook op zichzelf is de vaas een echte blikvanger. Deze vaas is van het merk Bloomingville. De vaas is gemaakt van groen doorzichtig glas. Deze smalle, hoge vaas is van het merk Bloomingville.


De metalen vaas heeft een gouden kleur waardoor hij extra opvalt! Wanddecoratie, vazen , waxinelichthouders: alles erop en eraan! Deze zwarte ijzeren vaas past uitstekend in een industriële woonstijl. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Namelijk Glas, Keramiek en Metaal. Vaas Sada van House Doctor doet het in ieder huishouden goed! Vaas Flowerpower M glas geel van BePureHome is een decoratieve glazen vaas in de vorm van een klassiek bollenglas.


Mooi met een grote bos bloemen of een tak bijvoorbeeld. In allerlei kleuren en maten. Leen Bakker heeft een ruim assortiment met vele verschillende vazen.


Je kunt er één bloem in kwijt maar ook een grote kamerplant. En we hebben niet alleen vazen van glas maar ook gemaakt van andere materialen. Planten en bloemen geven een persoonlijke tint aan je huis. Ze brengen sfeer en gezelligheid in je huis of tuin.


Wehkamp vaas

Vazen en potten zijn dus ook onmisbaar in een sfeervol en gezellig huis. Combineer vazen in verschillende formaten en kleuren voor een speels geheel. Of vul een grote glazen vaas met onze kunstbloemen.


U heeft een keuze uit verschillende formaten en kleuren, zodat u de vaas kunt kopen die precies past bij de etalage die u voor ogen heeft. U vindt bij ons onder andere moderne vazen maar ook authentiek ogende exemplaren. Deze hebben een enigszins ruwe afwerking of zijn geribbeld.


Een kleine vaas op de vensterbank of een grote vaas als eyecatcher in de hoek van de woonkamer kan een hele sfeervolle aanvulling zijn op de rest van het meubilair. Heb je een leeg hoekje op de kast?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts