dinsdag 7 april 2020

Zelf betonvloer coaten

Zelf betonvloer coaten

Bekijk onze grote collectie coats online. Meer tijd over voor geluksmomentjes! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. U kunt zelf een doe-het-zelf vloercoating aanbrengen als u gebruikmaakt van de producten en het stappenplan van Epoxywinkel. Met een vloercoating kunt u in elke ruimte een trendy basis realiseren die hygiënisch en gebruiksvriendelijk is in het onderhoud.


Wij hebben voor u alle benodigde producten. Zelf een coatingvloer aanbrengen: prijs compleet pakket of losse coating. Een handige klusser kan het aanbrengen van een coatingvloer zelf doen, mits het een klein oppervlak betreft.


Voor vloeren tot mzijn er complete doe het zelf pakketten én losse producten verkrijgbaar via verschillende webshops. We spreken ook wel van ‘sealen’. Het verschil met impregneren is dat de coating niet in het beton trekt maar dat het een vaste ondoordringbare filmlaag vormt op het beton. Print hieronder het doe-het-zelf-stappenplan uit welke bij uw vloer past.


Een betonvloer coaten of impregneren zorgt voor bescherming, verfraaiing en een verhoogd comfort van de vloer. Afhankelijk van uw wensen en de machinale of chemische belasting, zijn er verschillende mogelijkheden op gebied van betonvloer coating. Zelf een betoncoating aanbrengen op uw huidige of nieuwe betonvloer ? Betonvloer coaten , impregneren of toch betonverf?


Er zijn een hoop producten op de markt die de ondergrond een langere levensduur kunnen geven. Met een beetje voorbereiding en doe-het-zelf ervaring is het aanbrengen van een betoncoating prima zelf te doen! Decochip doe-het- zelf Betonlook coating.


Eenvoudig in het aanbrengen. Voordelig en verrassend natuurlijk effect. Coatingvloer doe het zelf als voordelige oplossing.


Zelf betonvloer coaten

Bij coatingvloer doe het zelf kunt u zoals gezegd van alle producten en informatie van Epoxywinkel. Dat is al een groot voordeel, maar er zijn uiteraard nog meer voordelen verbonden bij de keuze om het zelf te doen. Dé webshop voor al uw vloercoating, betonvloercoating, 2k epoxy coating.


Coating voor verschillende types eindgebruik, zoals het coaten van uw garagevloer. Besluit u het toch zelf te doen, kunt u egaliseercement kopen. Dit is te koop in zakken, klaar voor gebruik. Het egaliseerbeton wordt aangemaakt met water. Wat u ook kiest, een betonnen ondergrond moet altijd vet- en stofvrij zijn voordat u gaat egaliseren.


Voldoet de vloer aan de criteria om te kunnen coaten (hard genoeg, wel zuiging biedend) dan is de eerste keuze (wellicht al gemaakt) dekkend of transparant. Transparant coaten : bij transparante coatings op beton - achtige ondergrond gebruikt men meestal en hetzelfde product voor elke laag. Zelf een vloercoating aanbrengen kan van toepassing zijn op particuliere ruimtes als een garage of balkon en op grote, industriële werkplaatsen en showrooms.


Door de eenvoudige werkwijze heeft u gauw eer van uw werk! Waar hebben we het dan over? De eerste stap is het schoonmaken. De vloer moet ontvet worden, goed gereinigd en geschuurd. Zelf garagevloer coaten : stap voor stap.


U begint het schilderwerk door de ondergrond voor te bereiden. Dit betekent dat u eventuele scheurtjes, barsten of beschadigingen herstelt. Ook moet u de betonvloer goed schoonmaken. Ontvetten is hiervan een belangrijk onderdeel. U komt meestal een heel eind met algemeen gangbare schoonmaakmiddelen.


Door de betonnen vloer te coaten biedt de vloer optimale bescherming tegen vloeistoffen en chemicaliën. De vloercoating is net als de reguliere coating leverbaar in verschillende kleuren en kan worden afgewerkt met onder andere uw bedrijfslogo, belijning, parkeervakken en een antisliplaag. Werkwijze voor betonvloer coaten.


De werkwijze van een betonvloer coaten begint bij de samenstelling van het coatingsysteem. Dat is aan te raden als u bijvoorbeeld specifieke wensen heeft op het gebied van de betonvloer laten coaten. Overweegt u om zelf de garagevloer coating aan te brengen?


Iedereen kan zelf een garagevloer coaten. Welk type ondervloer heeft u? Een nieuwe betonvloer of cementdekvloer dient eerst voldoende uitgehard te zijn. Standaard staat hier tot weken voor. U kunt dit eenvoudig controleren, door een krant op de vloer te leggen, deze te bedekken met een stuk plastic (vuilniszak) en de randen af te plakken met tape zodat er geen lucht meer bij kan. Het impregneren van een betonvloer kunt u zowel bij een bestaande als een nieuwe betonvloer doen.


Zelf betonvloer coaten

Een betonvloer impregneren is in feite niets anders dan het aanbrengen van een beschermende, nagenoeg onzichtbare laag, op de betonvloer. Borellith is een op nano lithium silicaat gebaseerde betonvloer coating. Vanwege de chemische samenstelling en het verwerkingsproces dringt de coating dieper en gelijkmatiger door in het beton dan vergelijkbaar producten op basis van kalium en natrium. Of u een betonvloer of gepleisterde cementdekvloer in uw woning kiest, is een kwestie van persoonlijke voorkeur.


Het is in elk geval belangrijk dat u het oppervlak zeer goed schoonmaakt voordat u de vloer gaat verven. De toestand van de ondergrond bepaalt de kwaliteit van de hechtlaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts