vrijdag 24 april 2020

Wintergroene heesters

De laagste prijs op Beslist. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online.

De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Struiken zie onze aanbiedingen! Groenblijvende heesters geven structuur en kleur aan de wintertuin.


Bladhoudende heesters kunt u in borders en perken combineren met bladverliezende struiken en vaste planten. Zet groenblijvende heesters altijd op een beschutte plek. Er is genoeg variatie in de groeiwijze en groeihoogte, maar ook in de vorm en kleur van de bladeren.

Sommige soorten geven prachtige bloemen. Plant daarom groenblijvende heesters die ook tijdens de koude wintermaanden groen blijven. Wij zetten een aantal van onze wintergroene heesters op een rijtje. Bekijk onderstaand overzicht voor rassen en maatvoeringen. Geen tijd om ons te bezoeken?


Bomen en heesters De bomen en heesters vormen de basis van uw border. Zij bepalen welke delen van de tuin schaduw krijgen en hoe de zichtlijnen lopen. Als u dit groene geraamte heeft gemaakt kunt de overige ruimtes vullen met de vaste planten en de bodembedekkers. Er is een ruime keuze, zowel in groeiwijze, vorm en in kleur van de bladeren. Verder zorgen ze voor privacy en vormen ze als schuilplaats voor vele vogels.


Wintergroene heesters bedekken jaarrond minder fraaie objecten. Waar gebruik ik groenblijvende heesters ? Heesters worden ook wel struiken genoemd. Vraag ons gerust om advies.


Kijkt u ook eens naar ons aanbod voor siertuinmest en tuinplantengrond. Meer weten over bladhoudende heesters ?

Met de woorden heesters en struiken wordt tegenwoordig precies hetzelfde bedoeld: een groep planten met verhoutende takken die vaak al dicht bij de grond of vanuit de grond vertakken. Of ze ’s winters groen blijven of hun blad verliezen maakt niet uit. Als ze een duidelijke stam hebben, noemen we het geen heesters of struiken, maar bomen.


De kwaliteitscontrole op onze heesters hoog, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw bladhoudende heesters. Bovendien zijn alle heesters in deze categorie potgekweekt, waardoor u ze het hele jaar door kunt planten. Uw bladhoudende heesters bestellen bij Kwekerij Klein verzekert u van de beste deal. Dit zijn winterharde, houtige planten die vanaf de bodem vertakken.


Maar wat zijn heesters eigenlijk? Met ‘ wintergroene haag’ bedoelen we zowel struiken als bomen (groenblijvende bomen), terwijl heesters specifiek slaat op ‘struiken’. De woorden heester en struik worden door elkaar gebruikt en betekenen hetzelfde. Hagen of heesters zijn er in allerlei kleuren, vormen en formaten. Een vraag die wij van Haagplanten.


Prunus Laurocerasus ( laurierkers). Een mooie, wintergroene , redelijk, snelgroeiende struik met opvallend stevig blad. Etna’ heeft een opgaande, compacte groeiwijze, bereikt een hoogte van meter.


Dus geschikt voor kleine tuinen. Ze vragen weinig onderhoud en je hebt ze in allerlei soorten en maten. Daar heeft de vlinderstruik zijn naam aan te danken. Dan zijn viburnum, skimmia en hebe een goede keus!


Met gebruik van groenblijvende planten, heesters en bomen wordt het nooit meer echt winter in de tuin. Het hele jaar door is de border rijk gevuld met groenblijvende planten en doordat een groot deel van de groenblijvende planten ook nog bloeit, is de plantenborder nooit saai. Wij kunnen u natuurlijk maar gedeeltelijk overtuigen van de waarde van wintergroene struiken voor uw tuin.


Om pas echt een goed idee te krijgen kunt u het beste onze site eens raadplegen. Waarom een groenblijvende boom kopen bij groenblijvendebomen. Door strenge selectie bij de kweek zijn al onze groenblijvende bomen van de beste kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts