vrijdag 18 december 2020

Zwembad aelderholt prijs

The magnificent holiday resort. Netherlands and select a park. Book now at Hof van Saksen. GreenParks and watch the video. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Meer geluksmomentjes buiten!

Het zwembad is voor gasten uit de regio geopend buiten de schoolvakanties (regio Noord) op zaterdag van 10. Zo is De Brasserie geopen die beschikt over een nieuwe inrichting én nieuwe gerechten. Kinderen kunnen terecht bij de vernieuwde Snackbar voor een snelle hap. Het park heeft een nieuwe Parkshop, waar u terecht kunt voor al uw verantwoorde en lekkere boodschappen.


Zeer compleet, kindvriendelijk, veel faciliteiten, een prachtige omgeving en een ruime keuze uit verschillende soorten bungalows. Het overdekte zwembad met glijbaan biedt het nodige waterplezier. Dit is een vakantiepark met overdekt zwembad en een glijbaan van wel meter lang.


Kinderen vermaken zich prima in het overdekte zwembad met apart kleuterba diverse waterattracties en 60m lange reuze glijbaan of in het grote indoor speelparadijs. Laat je verrassen in ons zwembad Aquarena.

Spanning en uitdaging, maar ook ontspanning. Er is voor iedereen iets te beleven in één van onze baden! De huisjes zijn vernieuwd en netjes. Op het park worden talloze activiteiten georganiseerd.


Onze dochter vond de dierenweide, het zwembad en het indoor speelparadijs helemaal geweldig! Zodat ook de allerjongsten gasten veilig kunnen spetteren. Wij hadden een huisje type 6CK. Dat is volledig ingericht voor het verblijf met kleine kinderen. Ook het zwembad , het animatieprogramma en het overdekte speelparadijs zijn ideaal voor kinderen.


Aelderholt is een prima park om met kleinere kinderen vakantie te vieren. Het is zo voor ouders of grootouders makkelijk om de kinderen te vermaken. Jouw nieuwe favoriete zwembad prijs kopen?


Ga een heerlijke vakantie tegemoet! Terwijl jij superveel fun hebt in het overdekt zwembad met diverse waterattracties en apart kleuterbad kunnen papa en mama lekker chillen bij de beautysalon, zweten in de sauna, relaxen in een Turks bad en zonnen onder één van de zonnebanken. Aalden en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. Je vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer!

Kunnen de kinderen er geen genoeg van krijgen en wil je meer dan één dagje Aqua Mundo? Kijk dan eens naar onze last minute aanbiedingen. Goed park voor een betaalbare prijs. Goed en leuk park voor gezinnen met jonge kinderen.


Terwijl de ouders genieten en relaxen in het bubbelba spetteren de kinderen in het zwembad of glijden van de meter lange glijbaan. Tijdens jouw vakantie heb je onbeperkt toegang tot het overdekt zwembad. Ouders kom lekker bij en geniet volop Een moment voor jezelf. Het park is omgeven door mooie dorpjes en honderden kilometers fietspad. Aparte keuken met combimagnetron, 6-pits gasstel, twee afwasmachines, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat.


Ter gelegenheid van ons jarig huwelijk, met zijn tjes er even uit. De luxe bungalow geboekt, de bank zat beroer we zaten op slot op de tuin stoelen, en onwijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts