dinsdag 2 maart 2021

Zwemmen prinsenmeer

Een prachtig subtropisch zwemparadijs met superwaterglijbaan, een strandbad (10ha), indoor speelpaleis, diverse speel- en sportattracties en nog veel meer. Gratis gebruik van het strandbad met superwaterglijbanen en onze buitenspeelcombinaties. Tijdens een Plonsparty mogen de kinderen uur zwemmen in het subtropische zwemparadijs.


Het kinderfeest zal in totaal uur duren, de kosten per persoon bedragen € 125. Subtropisch zwemparadijs Diverse leuke waterattracties. In het overdekte zwembad zijn super veel leuke waterattracties aanwezig voor jong en oud.

Het Prinsenmeer is een recreatiepark met een vrij toegankelijk subtropisch zwemparadijs. In het zwembad zullen kids niet snel vervelen: het bad beschikt namelijk over een waterkanon, een bubbelbank, superwaterglijbanen met licht, geluid en videoschermen en een stroomversnelling van maar liefst zeventig. Een dagje uit vol waterpret en ontspanning? Kom heerlijk tot rust in de sauna, Turks stoomba zonnestudio en snelbruiner.


Kortom, een dag vol waterplezier om nooit te vergeten! Zwemparadijs Prinsenmeer in het kort. Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming.


Voor een strandvakantie hoef je echt niet naar zee! Geniet van de mooie ligweide waar je lekker mensen kunt kijken of kunt wegdromen bij een goed boek.

Van mooie camping tot comfortabele accommodaties en van alles te doen voor jong en oud! ZWEMMEN BIJ PRINSENMEER U kunt tijdens het vakantieseizoen gratis gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs met sauna, stoom- en strandbad van het dichtbij. Rondom het natuurbad zijn diverse strandjes en verspreid over het natuurbad zijn vijf waterglijbanen aanwezig. Behalve zwemmen en glijden kun je ook waterfietsen op het grote meer. Oostappen parken De mooise plekjes in Nederland en België.


Op prinsenmeer zijn in totaal waterglijbanen, waarvan in het binnenbad en buiten in het natuurbad. Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met glijbaan en leuke spuittoestellen.


In het grote bad kunt u heerlijk ravotten met uw kinderen. Uiteraard ontbreken hier een bubbelbank en het waterkanon niet. Zwemmen is onder Brabanders een geliefde vorm van recreatie.


De meeste zwemmers staan er misschien niet bij stil, maar het water in zwemgelegenheden moet aan strenge normen voldoen. Zowel voor binnen, buiten als natuur-zwemgelegenheden gelden strenge normen ten aanzien van hygiëne en veiligheid. Of komt heerlijk tot rust in de sauna, Turks stoomba zonnestudio en snelbruiner.


Op de ruime veranda van je accommodatie geniet je van een vakantie aan het water. Al zijn de accommodaties niet ultramodern, de kinderen hebben hier zeker weten een topvakantie dankzij de indoor speelhal en het animatieteam. Asten staat bekend om haar klokken, zeker even bezoeken dus.


Hier kunt u zich overdag vermaken met veel sport- en spelfaciliteiten en in het mooie subtropische zwembad.

Niet alle vakantieparken hebben een gigantisch waterparadijs. Naast de subtropische zwemparadijzen, kan je in buitenzwembaden plonsen, zwemmen in een groot natuurmeer of een zeiltocht maken op zee. Waar kan je veilig zwemmen ? Op deze site staat een actueel overzicht van de zwemlocaties en de waarschuwingen over onder andere blauwalg en botulisme. Ontdek Aqua Mundo en geniet van de verschillende activiteiten, Golfslagba Kinder-doe-ba Glijbanen, Wildwaterbaan, Snorkelba Water Playhouse, Cool Factor: Wild. Prinsenmeer in Asten, zeer leuk voor de kinderen en je kunt er ook buiten zwemmen en spelen met grote glijbanen, binnen is nog een indoorkinderspeelparadijs, in één woord geweldig.


Beoordeling gegeven door Nicole Romero-van Veghel. Op zoek naar een dagje uit vol waterpret en ontspanning? Vakantiepark Hengelhoef heeft een uitgebreid subtropisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts