vrijdag 5 maart 2021

Zwerfkeien prijs

Deze granieten keien zijn bij ons in de showtuin te bezichtigen. Hier kunt u zelf uw zwerfkei. Mooie zwerfkeien , groot en klein. Prijs grote keien €per stuk. Kleine keien €per stuk.


Bij overduidelijke fouten in de prijzen van artikelen wordt de werkelijke prijs in rekening gebracht.

Zwerfkeien worden per stuk geleverd in diverse kleuren. Indien u meerdere zwerfkeien wilt bestellen of u heeft bepaalde wensen met betrekking tot maat, vorm of kleur, neem u dan alstublieft contact met ons op zodat we de juiste producten met u kunnen overleggen. Uw plek voor uw zwerfkeien ! De verzendkosten zijn € 55. Groot assortiment en snelle levertijd! Bestel gemakkelijk via onze webshop.


U kunt Keien, Rotsen en Brokken gebruiken voor de decoratie van uw tuin. Ook kunt u Keien, Rotsen en Brokken gebruiken voor de aankleding van uw vijver of de Japanse.

Een gepolijste zwerfkei is duurder dan een originele zwerfkei die zo verwerkt wordt in het grafmonument. Een polijsten van een zwerfkei is handbewerking en vergt meer tijd. Ruime keus, snel en voor €4- thuisbezorgd in Nederland. Twijfel dus niet langer, bekijk ons assortiment hierboven en bestel je gewenste keien naar keuze gewoon op Siergrind33. De totstandkoming van de prijs voor een grafmonument is voor ieder model verschillend.


Onze zwerfkeien zijn in enorme formaten verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan het wel of niet toepassen van een omranding, het soort belettering en bijvoorbeeld het toepassen van accessoires. De prijs is namelijk afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. Op zoek naar Keien-Sierkeien voor de tuin? Wij hebben grote gletsjerkeien in verschillende maten.


Gletsjerkeien zijn grote natuursteen keien die ideaal zijn als decoratie voor in bijvoorbeeld uw tuin. Ideaal als sierkeien rondom o. Ook vaak gebruikt als beveiliging tegen ramkraken. Wij hanteren een 1 laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.


Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit. Kies voor de juiste kleur U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken.

Maaskeien Bont - 1mm Keien 7kg. Wij geven u graag een overzicht van de kosten van de grafsteen die u in gedachten heeft. Wanneer er diverse materialen of bewerkingen boven op de basisprijs bijkomen zal de prijs hoger uitvallen. Van hieruit kunnen we samen verder bouwen tot het uiteindelijke resultaat en komen we tot de prijs van de steen inclusief plaatsing en aanverwante kosten.


Brabant Trade is de natuursteenspecialist in Noord-Brabant en heeft het voor u. Wij leveren vrijwel alle soorten natuursteen. Klik op Split, Grind en Zand om het assortiment per categorie te zien. Populaire soorten zijn: Ardenner split Basalt split Witte grind Uiteraard leveren wij uw bestelling in big bags of per kuub. Naast machinaal en handmatig bewerkte grafstenen en grafmonumenten heeft Steenhouwerij Hoogenberg – Wegerif een grote collectie zwerfkeien.


Deze keien importeren wij zelf uit verschillenden gebieden op de wereld. Deze zwerfkeien selecteren wij op kleur, afmetingen, vorm en geschiktheid om van een inscriptie te voorzien. Grote voorraad zwerfkeien. Door de sterke stroming in deze rivier wordend de keien mooi vlak geslepen.


Hierdoor kunnen wij u keien met mooie rondingen aanbieden. Deze extra grote sierkeien zijn mooi te combineren met grind. Met deze sierkeien of sierstenen als schanskorfvulling kunt u heel decoratief een muur maken in uw tuin. Ook voor het decoreren in uw waterpartij zeer mooi! Tien stuks zwerfkeien van wisselende grootte worden geplaatst op een zachte ondergrond: vijf grote keien van circa tachtig centimeter en vijf kleine keien van circa vijftig centimeter.


De keien zijn dusdanig zwaar dat ze niet eigenhandig verplaatsbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts