vrijdag 5 maart 2021

Zwemparadijs de scheg

Een vakantie op een Bungalowpark met Subtropisch zwembad? Zoek uw ideale Bungalowpark. Boek een Last Minute of vergelijk Bungalows. Dit betekent dat het wedstrijdbad later open zal gaan dan gebruikelijk.


Het afzwemmen heeft geen invloed op openingstijden van het zwemparadijs. Klik HIER voor alle openingstijden.

Schaatslessen bij De Scheg voor zowel kinderen als volwassenen. Wil jij leren schaatsen bij De Scheg ? Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.


In het zwemparadijs zijn allerlei spectaculaire glijbanen te vinden. Alleen voor echte durfals! Het tropisch zwemparadijs is natuurlijk al een belevenis op zich met de pingopool voor de kleintjes en de megatoffe glijbanen voor de oudere kinderen.

Aan de rand van Hanzestad Deventer halen kinderen hun hart op in het overdekte speel- en zwemparadijs van ‘belevingscentrum De Scheg ’. Hier ga je samen met bewoner ‘Dave de Viking’ op spetterend avontuur in zwembad de Blue Lagoon! Scheg zwemparadijs , Deventer , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin kleinkinderen. Voor een hele dag vol spetterend zwem- en speel plezier kom je naar zwemparadijs de Scheg in Deventer.


In De Scheg vind je een glijbaan van wel meter lang! Entree tickets kun je via Dagjeuitpagina. Klik hier om je entree tickets voor zwemparadijs De Scheg te bestellen. Zwemparadijs Blue Lagoon De Scheg – Deventer.


De Snackjavik van zwemparadijs De Scheg ligt middenin het zwemparadijs Blue Lagoon. Geniet van een heerlijke cappuccino, een gekoeld drankje of een lekkere snack. Voor bezoekers die van al het zwemmen echte trek hebben gekregen zijn er dagelijks smakelijke voordeelmenu’s.


De Gletsjer Slide is een wildwaterbaan vol scherpe bochten, draaikolken en andere verrassende effecten. Or visit my site for more. Ga je met de kinderen naar dit zwemba dan kun je samen met hen van de glijbanen roetsjen, in het recreatiebad ontspannen of gewoon de noodzakelijke zwemlessen van het zwembad volgen. Beleef een leuk dagje uit!


Toerisme Landelijk In de mooiste tropische zwembaden van Nederland schijnt de zon altijd , of het buiten nou regent of niet. Kom naar De Scheg in Deventer en je vindt dit alles onder één dak! Speelpool het grootste overdekte speelparadijs in Gelderland en Overijssel.

Kom springen, klimmen, plonzen en spelen met Diego, Dora of Spongebob en beleef een compleet dagje uit! Een compleet dagje uit met familie en vrienden. Op onze webshop kunt u zich inschrijven voor zwemlessen en schaatslessen. In de omgeving van vakantiepark Casa Familia Salland valt veel te zien en te beleven. Naast de rust van het Franse platteland vind je hier tal van bezienswaardigheden.


Kom schaatsen op de kunstijsbaan en ga zwemmen in het zwemparadijs bij De Scheg in Deventer! Laat een bericht achter zodat er contact met u opgenomen kan worden. Kom zwemmen bij zwemparadijs De Scheg in Deventer!


Hier beleef je samen met bewoner ‘Dave de Viking’ een spetterend avontuur in zwembad de Blue Lagoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts