dinsdag 23 juni 2020

Waslijn balkon

Specialistisch advies nodig? Als je het geluk hebt dat je over een balkon beschikt, dan kun je daar ook maar het beste van profiteren. Na het gebruik van de waslijn is deze weer eenvoudig op te bergen en ook gemakkelijk uit te rollen voor een volgend gebruik. Op een terras of balkon met weinig plaats zorgen hangmanden voor een massa bloemen op ooghoogte, zonder dat ze plaats innemen. Ik wil een stevige waslijn op mijn balkon maken.


Deze moet gespannen worden tussen twee betonnen balken (zie schets).

De waslijn zelf is van staaldraad met kunststof omhulsel (gekocht bij de bouwmarkt). Moet dit RVS zijn of juist niet? De staaldraad is te stug om te knopen.


Weet uberhaupt niet of het wel bestaat maar zoek een oplossing voor mijn was op het balkon. Ik heb al de standaard deur-wasrekjes geprobeerd. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Ideaal voor op het balkon , de patio, tuin en bijvoorbeeld in de badkamer. Kies hier uit stevig waslijndraa uitrekbare drooglijn of een kant en klare waslijn rek. Ook ideaal voor op vakantie om je was mee te drogen.

Voor 22:bestel morgen in huis! Voor tuin, balkon , terras of kelder. Waslijn uittrekbaar jumbo 15m. Deze oprolbare waslijn van Laundromate is super gemakkelijk in gebruik. Wil je de was ophangen dan rol je de lijn uit op de gewenste lengte en na gebruik is het geen gevaarlijk voorwerp in je tuin, want als je de lijn weer ontkoppeld rolt deze automatisch op.


Je kan de Laundromate eenvoudig en snel bevestigen door middel van schroeven. Deze waslijn maakt indruk met de stalen draad , is weerbestendig en PVC omhulsel. Gewoon klem de meter lange waslijn tussen muren of balken parallel aan elkaar en hebben al veel ruimte voor uw wasgoed.


Productvoordelen: Stevige waslijn Stalen kern met PVC-omhulsel wasbaar weerbestendig scheurbestendige Technische gegevens: Len. Als je niet de luxe van een tuin hebt, maar je hebt bijvoorbeeld wel een balkon , een bijkeuken of een zolder? Kijk dan uit naar stevige bevestigingshaken en een stevige waslijn zodat je op die manier een waslijn kunt spannen. Voor zwaar wasgoed of een echt strakke lijn kun je er ook nog voor kiezen om staaldraad te gebruiken. Niets is minder waar want een dakterras of balkon is perfect in te richten in functie van een snoeptuin en vele vruchten groeien uit zichzelf zonder veel onderhoud.


Vind de beste selectie balkon waslijn fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit balkon waslijn voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Daardoor kunt u de waslijn goed aanspannen met een draadspanner. Een waslijn bestaat uit een kern van staaldraden, omhuld met kunststof.


Bestel uw draadspanner voor de waslijn bij IJzerwarenwebshop. Alle Brabantia droogmolens zijn volledig weerbestendig, sterk en stevig, maar ook makkelijk te verplaatsen en te openen.

De waslijn die we gebruiken is super stevig en makkelijk aan te spannen dankzij het slimme ‘paraplu-systeem’ van de molen. En natuurlijk krijg je op elke wasmolen van Brabantia jaar garantie. Vuurkorf met aslade in diverse uitvoeringen. Roestvrij stalen Tuinbank. Ik ben op zoek naar haken om aan de reling van het balkon te hangen zodat je er een waslijn tussen kunt spannen.


Onze weerbestendige automatische waslijn rolautomaat met waslijnen is van hoogwaardig kunststof en daarmee geschikt voor binnen en buiten. Met de vijf uittrekbare waslijnen met elk een lengte van maximaal meter, levert. Dit model wordt vaak op balkons en in natte ruimtes toegepast.


Het voordeel is dat u uw waslijn van. Balkon - en terrasplanten in de kijker balkonplanten, kuipplanten, terrasplanten, soorten, mei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts