woensdag 10 juni 2020

Zware picknicktafel

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Hoogwaardige picknicktafels.


Park- en straatmeubilair voor de openbare ruimtes.

Picknicksets van staal, hout, beton en gerecycled kunststof. Een robuuste picknicktafel met een strak uiterlijk dat zijn de kenmerken van deze mooie picknicktafel. Een zeer ruime en solide picknicktafel van 40mm dik met inklapbare zitting. Onder druk geïmpregneerd vurenhout. Opbouwinstructies en bevestigingsmateriaal wordt erbij geleverd.


De zware houten picknicktafel is gemaakt van douglas of eikenhout dat gekapt is in Nederland of Duitsland. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij tot een robuuste houten picknicktafel. Heb de hoes nu inmiddels weken in mijn bezit en bevalt erg goed.

Na een fikse regenbui viel het me op dat het water niet lekker wegliep. MaximaVida luxe kinderpicknicktafel hout 1cm- zware mm uitvoering. Deze picknicktafel voor kids is in ca. Puur natuur, geen behandeling met chemische stoffen ondergaan.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit producten vanaf € 100. Bij ons ben je aan het juiste adres om een zware en stevige eiken picknicktafel te kopen waar je jaren van kunt genieten! Zware picknicktafel kopen.


Wij verkopen voornamelijk aan particulieren, horeca en bedrijven die onze hoge kwaliteit waarderen. In onze webshop vind je alle modellen en actuele prijzen. Houten picknicktafel voor in de tuin In de zomer geniet u vast vaak van uw tuin. Tijdens een barbecue of gewoon met een wijntje in de zon, een picknicktafel biedt veel zitplaats. Wij begrijpen ook dat elke tuin uniek is.


Puur Natuur geen chemische behandeling ondergaan Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd hout, schroeven en een bouwtekening. Als u bijvoorbeeld kiest voor de: afmeting van 1.

Maak snel gebruik van deze eenmalige aanbieding. De zitbank is opklapbaar zoals is te zien op de foto. Montage materiaal meegeleverd. Wij bezorgen de picknicktafels tot op de plaats van bestemming.


Door het zware gewicht monteren wij de tafel ter plekke, dit neemt gemiddeld een kwartier in beslag. De goedkoopste Picknicktafels bestel je op beslist. FirmoWood Vuren is hout dat met behulp van stoom verduurzaamd is. Dit maakt de picknicktafel bijzonder milieuvriendelijk en verhoogt de levensduur aanzienlijk!


Beide varianten bieden ruimte aan personen. Bestel nu voor gratis verzending. De planken zijn mm dik.


Ons assortiment picknicktafels en accessoires is zo uitgebreid dat we onszelf inmiddels de grootste picknicktafel leverancier van de Benelux mogen noemen. Naast picknicktafels vind je bij ons speciaal voor de picknicktafel ontwikkelde kussens, beschermhoezen, parasols en decoratieframes, zodat je jouw picknicktafel helemaal naar eigen stijl kunt aankleden. Een ambachtelijk handgemaakte eiken picknicktafel van zware en degelijke kwaliteit met een lengte van meter. Deze eiken picknicktafel zorgt voor jarenlang heerlijk (zit)plezier voor het gezin of bedrijf!


Aan deze rechthoekige picknicktafel kun je prima met tot personen zitten. Deze leuke picknicktafel voor kinderen is een geweldige manier om uw kinderen te vermaken in de tuin. Samen met hun vriendjes kunnen zij eten, spelen, kleuren en knutselen aan deze picknicktafel.


Kinderen zullen dit allen extra leuk vinden wanneer zij hier een speciaal plekje voor hebben. Het hout van deze picknicktafel is onder zeer hoge druk geimpregneerd en is hierdoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts