maandag 29 juni 2020

Waterkefir korrels kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Inclusief uitgebreide informatie hoe u ermee om moet of kunt gaan. Wij leveren verse en gedroogde kefirkorrels en alles wat je nodig hebt om zelf uw kefirdrank te kunnen bereiden.


Let op: U kunt eventueel ook gedroogde waterkefir als alternatief bestellen, deze is altijd volop verkrijgbaar en kunt u ook op een veel later tijdstip (na vakantie bv., of wanneer u dat uitkomt) activeren. Deze kefir is simpelweg de gedroogde variant van de verse waterkefir.

De kefir komt oorspronkelijk uit de Kaukasus waar de drank bij sommige volken wordt gedronken zo als wij water drinken. De waterkefir is ook zoals de melkkefir, erg gezond voor uw lichaam. Zodra u uw eerste batch van waterkefir hebt gemaakt, kunt u de korrels spoelen en onmiddellijk beginnen met de volgende partij;.


Info over waterkefir korrels kopen. Resultaten van zoekmachines! Om zelf waterkefir te maken heb je waterkefirkorrels nodig. De korrels kan je hier kopen.

Naast de kefirkorrels heb je natuurlijk ook nog enkele ingrediënten nodig. Waterkefir is eenvoudig te maken. De term “kefirkorrels” beschrijft slechts het uiterlijk van de cultuur. Maak zelf Kefir maken met kefir korrels.


Kefir is een drank die oorspronkelijk afkomstig is uit Rusland. Kefirkorrels heb je nodig om zelf kefir te maken. Het is een gefermenteerde, enzym-rijke drank die sterk lijkt op yoghurt. Kefir zit vol met goede bacteriën, bekend als probiotica.


Probiotica zijn levende micro-organismen, zoals bacteriën of gist, die veel. Alles wat u wilt weten over de probiotische drank waterkefir. Een perfecte symbiose van goede bacterien en gisten met een heerlijke, supergezonde frisdrank als resultaat. Bekijk onze filmpjes op over waterkefir , bekijk nu ons laatst gemaakt filmpje over het ontstaat van prik of koolzuur in waterkefir , je zult verbaasd zijn hoeveel prik er ontstaat tijdens de eerste gisting.


Koop nu waterkefirkorrels, want de voorraad is beperkt. Mensen die toch niet goed tegen melkkefir kunnen (bv. i.v.m. een lactoseintolerantie), kunnen waterkefir meestal wel heel goed verdragen. Zelf je eigen waterkefir maken, dan heb je éénmalig verse waterkefir korrels nodig.


Vergeet dan ook niet hierboven aan te geven hoeveel waterkefir korrels u wilt kopen.

Als je de kefir zorgvuldig verzorgd en op tijd eten geeft (suiker en schoon water) hoeft u maar één keer kefir te kopen. Dit in tegenstelling tot zakjes gedroogde kefir die anderen verkopen, waar je maar een beperkt aantal keren kefir van kan maken. Gooi op de composthoop en koop nieuwe korrels. In de zomer kan het fermentatieproces sneller verlopen door de warmte. Maak je eigen pro-biotica voor gezonde darmen.


De kefir doet het bij mij erg goed (mijn korrels zijn zeer groot) en ik heb over. De kefirdrank bestaat in twee varianten - melkkefir en waterkefir. Deze twee zijn nauwelijks verschillend van elkaar, aangezien beide zeer nuttig en behulpzaam zijn bij het bevorderen van een goede gezondheid en welzijn. De verschillen zijn de korrels zelf, de fysieke kenmerken van de kefirkorrels en de smaak van de drank.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts