vrijdag 19 juni 2020

Zwembadverwarmer

Bespaar tot wel via kiesproduct. Zwembadverwarming is ideaal om het zwemseizoen te verlengen. Er zijn verschillende manieren om uw zwembad te verwarmen. Niet duur, maar verwarmt prima.


Wij hebben een Intex zwembad van 50m diameter x 20m hoog.

Dat krijgt deze verwarming alleen niet warm in een paar dagen, dus ik heb hem in serie staan met een zonnecollector. Afhankelijk van de watertemperatuur schakel ik de zwembadverwarmer aan. Zowel zwembadverwarming op zonne-energie als elektrisch.


Deze energiebesparende zwembadverwarmer verwarmt je zwemwater efficiënt met zonne-energie en verlengt zo je zwemseizoen. Er is geen gas of elektriciteit vereist. De zwembadverwarming is gemaakt van HDPE materiaal en is geschikt voor langdurig gebruik.


De aluminium poten zijn verstelbaar, zodat je de verwarmer eenvoudig naar de zon kunt richte. Verleng het zwemseizoen met zwembadverwarming.

Met de juiste zwembad verwarming kun je jouw zwembad enkele graden extra verwarmen per dag. Zwembad warmtepompen of solar zwembad verwarming kopen? Met de poolheater maakt u een einde aan uw te koude zwembad. Elektrische zwembadverwarmer van Bestway Geschikt voor alle Fast set en Steel Pro modellen van Bestway, met diameter tot 457cm.


Kan ook gebruikt worden in combinatie met intex zwembaden: Easy Set en Metal Frame met diameter 457cm of kleiner. Je zwembad verwarmen kan met heel wat systemen. Een overzicht van de soorten zwembadverwarming met hun prijs en verbruik vind je hier. Solar sun rings zwembad verwarming.


De elektrische verwarmer kan ook als bijverwarming samen met een ander verwarmingssysteem worden gebruikt. W verwarmer voor particuliere zwembaden. De verwarmer moet worden aangesloten in de technische ruimte van het zwembad.


Wil je vlot kunnen zwemmen in het voorjaar en niet wachten totdat de zon je zwemwater heeft opgewarm dan is de houtgestookte zwembadverwarming zeer ideaal. Op zoek naar zwembadverwarming? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan zwembadverwarming. Milieuvriendelijk en geen extra kosten.


Bekijk hier ons online aanbod.

Een Certikin zwembadverwarmer verlengt het zwembadseizoen. Met de Certikin gasgestookte condenserende zwembadverwarmer kunnen zwembaden direct worden verwarmd. Koop en verkoop zwembadverwarming eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Gebruik altijd onze zwembad kachels volgens de gebruiksaanwijzing. Pas op met kinderen en de omgeving in verband met de hitte. De kachel is enkel buiten te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts