maandag 17 augustus 2020

Zaden en pitten

Vind zaden groothandel het nu op Kensaq. Chia zaden - Sesamzaden - Maanzaden. Al onze producten worden grondig gecontroleerd door diverse Europese overheden.


Onze biologische producten zijn gecertificeerd onder het nummer BE-BIO-02. Binnen ons assortiment vindt u een zeer divers en uitgebreid aanbod van verschillende soorten pitten en zaden. Pitten en zaden zijn niet alleen gezon maar ook nog eens erg lekker.

Wanneer u op zoek bent naar knapperige pompoenpitten of pijnboompitten voor over de salade. Wist je bijvoorbeeld dat zaden ontzettend rijk aan eiwitten zijn, en dat één zaadsoort zelfs voor uit vezels. Ook al zijn ze klein, ze bevatten ontzettend veel minderalen en vezels die ons lichaam hard nodig heeft. Zo zijn zaden en pitten vooral goed bij het helpen voorkomen van hart- en vaatziekten. Maak daar dus gebruik van!


De lekkerste zadenmixen met al het goede van de lekkerste zaden. Gemakkelijk in één lekkere mix van zaden. Ook beschikbaar met diverse toevoegingen zoals noten en.


Bij De Notenkoerier bestelt u eenvoudig en snel gezonde zaden en pitten online.

Bestellingen die wij voor 13:ontvangen, heeft u de volgende dag al in huis. Wij leveren verschillende typen zaden , waaronder populaire superfoods als chia zaa quinoa en hennepzaa altijd van de beste kwaliteit. Ze zijn klein, maar bevatten veel mineralen en vezels die ons lichaam hard nodig heeft.


Daarnaast geven ze een lekkere knapperige bite aan broo crackers of een salade. Je bent vast wel bekend met zonnebloempitten of pompoenpitten, maar probeer ook eens, quinoa, lijnzaad of sesamzaad. Hier vindt u alle pitten en zaden die we in onze winkel hebben. Heerlijk om mee te bakken, te koken en te mengen door ontbijtgerechten.


Als u weet wat u zoekt, kunt u eenvoudig verder filteren aan de linker kant van deze pagina. Vogelhuisjes, duurzame moestuinbakken, insectenhotels, tuingereedschap en meer. Gratis verzending vanaf €20. In zaden zitten allerlei belangrijke omegavetzuren waarvan de meeste mensen denken dat ze alleen in vis zitten.


Er is een grote hoeveelheid aan verschillende soorten zaden met elk specifieke gezondheidskenmerken. Natuurlijk zijn al deze pitten en zaden nogal klein en eet je (waarschijnlijk) niet een hele zak per dag leeg. De concentratie van de vitamines blijft dus ook klein. Zaden , waarom zijn ze supergezond? Je kunt ze daarom beter beschouwen als mini-vitamientjes, die als je ze elke dag met mate eet je gezondheid een kleine boost kunnen geven.


Daarom zijn nagenoeg al onze pitten , zaden en bessen biologisch. Zo weet je zeker dat ze niet schadelijk zijn voor jou gezondheid of het milieu. Je vindt het bij Albert Heijn.

Vandaag bestel morgen in de keuken. Deze barsten van alle gezonde voedingsstoffen, nodig om goed te functioneren. Wat zijn zaden en pitten , en welk effect hebben ze op onze gezondheid? Je yoghurt en crackers zijn tegenwoordig niet meer compleet zonder een topping van gezonde noten en heerlijke zaden en pitten.


Deze groene kanjers, die je tegenwoordig in veel recepten ziet terugkomen zijn gezond en lekker krokant. Pompoenpitjes zijn een heerlijk als toevoeging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts