donderdag 28 januari 2021

Zwembad de planeet haarlem

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Boek uw Hotel in Haarlem online.

Reserveer online, laagste prijzen. Of duik je liever de sportschool in voor een flinke workout? Bekijk ons brede aanbod en ontdek welke zwembadactiviteit of fitnesstraining het best bij je past! Zwembad de Planeet heeft twee 25-meterbaden, met daarin een beweegbare bodem. Kom dagelijks banenzwemmen bij De Planeet.


Ook zwemlessen en aquasports trainingen staan dan weer op ons rooster. Trainen in onze compacte en complete fitness kan dan ook weer, van maandag tot en met zondag.

Wij wensen jullie veel zwemplezier toe! Donderdag maart in zwembad De Planeet in Haarlem Noord DE SPEELPLANEET van tot uur. Schrijf je snel in want vol=vol. Natuurlijk ook met een grote stormbaan!


Van dit bedrijf zijn geen openingstijden bekend. Fantastisch betrokken personeel en gezellige. Sportcentrum de Planeet is een centrum in Haarlem Noord voor zwemlessen en voor je dagelijkse baantjes kun je hier dagen in de week terecht. Je betaalt €voor iedereen boven de jaar en onder de jaar.


De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad De Planeet in Haarlem vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Het zeilseizoen start elk jaar met theorielessen en een ‘vuurdoop’ in zwembad De Planeet in Haarlem Noord. Op een zondag heeft de HJC dan een aantal cluboptimisten in het zwembad klaarliggen voor een speciale les, letterlijk in het water.


Welkom bij het leukste zwembad in de regio van Haarlem. Bij het Boerhaavebad kun je op verschillende uren baantjes zwemmen of gewoon lekker ontspannen in het water. Kinderen genieten bij ons op de glijbaan, bubbelbaden en stroomversnellingen.

Bij de kassa kun je je inschrijven als je kind jaar is. De kosten zijn € 1(inschrijfgeld) plus € borg voor de zwempas van SRO. Met deze SRO-zwempas mag je kind gratis zwemmen tijdens publieksuren onder begeleiding van een betalende volwassene. Dit zolang het kind op de wachtlijst staat. Vraag bij de kassa voor meer informatie.


Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Haarlem , Hoofddorp en Heemstede. Vrij zwemmen kan op woensdag en in het weekend op vaststaande tijd. Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in ( de omgeving van) Haarlem , Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!


Haarlemse Zwemvereniging de Watervrienden - locatie de Planeet is een zwemschool voor zwemles in Haarlem. De gids van dekleineladder. Zo vind je winkels, cursussen, leuke plekken waar je een kinderfeestje kan vieren en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts