donderdag 21 januari 2021

Zwembad ridderkerk de fakkel openingstijden

Hotels bij De Fakkel Ridderkerk. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Het zwembad is van maandag tot en met zondag open. Tijdens deze dagen kun je meedoen aan allerlei activiteiten, zwemles volgen of (een deel van) het zwembad huren.


Onderstaand vind je de tijden van het Flamingobad (overdekt recreatiebad) voor vrijzwemmen en Orkabad (wedstrijdbad) voor banen zwemmen. Altijd zomer in zwembad De Fakkel. Kom sporten, spelen en ontspannen in zwembad De Fakkel.


Laat je meevoeren in de wildwaterkreek, roetsj zo vaak als je wilt van de superlange waterglijbaan of ga lekker relaxen in één van de whirlpools en borrelbanken. De meest volledige site met ruim 66.

Dit subtropische zwembad houdt haar gasten warm in de whirlpools en borrelbanken. Voor wat spanning in het water is er een wildwaterkreek en een lange glijbaan. En met de lekkere hapjes en drankjes van de Bikinibar is het zomergevoel compleet. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van De Fakkel.


Met de filters kun je bekijken wanneer De Fakkel een koopzondag of koopavond in de buurt heeft. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over De Fakkel openingstijden , koopavonden en koopzondagen. Heel tevreden over de zwemles hier. Zwembad Zwembad Fakkel De in Ridderkerk. Aangepaste openingstijden De Fakkel tijdens herfstvakantie.


Alle doelgroepactiviteiten komen in de ochtend en middag te vervallen. De zwem ABC-lessen van 15. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van De Fakkel in Ridderkerk. Openingstijden van De Fakkel in Ridderkerk met adres Sportlaan 8-10.


Welkom op de website van Sportcafé-Restaurant de Fakkel ! Je vindt dit zwembad in Ridderkerk en bent er zowel voor een actieve, als voor een ontspannende dag aan het juiste adres. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Fakkel Sport Café- De in Ridderkerk vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. SenW Ridderkerk stopt aan het einde van het jaar met o.

Heb je een zwempas van De Fakkel en gebruik je die nog? Heb je nog een zwempas liggen die je niet gebruikt? Met een banenba een peuterbad en een kinderbad met ligweide is het zwembad al compleet. Maar daarbij heeft dit zwembad ook nog een subtropisch recreatiebad en een 60-meter glijbaan. Bestel nu online je boek, cd of film!


Laat je keuze uit ons ruime assortiment makkelijk thuis bezorgen óf haal het op in één van onze winkel. RIDDERKERK - Tijdens de meivakantie, van april tot en met mei, gelden er voor zwembad De Fakkel andere openingstijden dan iedereen gewend is. Kom ook genieten van de zomer in De Fakkel.


Het buitenbad opent op mei! Raad hoeveel emmers water in het Dolfijnbad passen en win een zomerabonnement voor personen! Op dinsdag april maken we de winnaar bekend. Kom je ook sporten, spelen en ontspannen?


Naast een zwembad de fakkel vind je ook zwembad , hotel, sportschool, camping, boekhandel Telefoonboek de Telefoongids van Nederland De afgelopen uur heeft telefoonboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts