vrijdag 15 januari 2021

Zwembad sportfondsenbad

Bestel direct je zwembad op Beslist. Nú met voordeelen tot online! Mensen kennen elkaar, trekken een paar baantjes en schuiven daarna samen aan bij onze zwembadbar voor een kopje koffie. Dat mensen graag terugkomen, kan ook te maken hebben met de ontwikkeling van ons zwembad.


Ons zwembad is voorzien van meerdere baden en men kan daarom voor bijna alle indoor wateractiviteiten bij ons terecht.

Zo heeft ons zwembad in deze regio ook een groot maatschappelijk belang. Dit maakt het zwembad tot het sportbad in de wijde omgeving. Sportfondsenbad Beverwijk heeft een overdekt 6-baans 50-meterbad.


Om deze reden is het zwembad uitermate geschikt voor wedstrijdzwemmers. De diepte van dit bassin loopt op van 1. Natuurlijk zijn ook de recreatieve zwemmers welkom! Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.


Op deze website vindt u informatie van uw favoriete zwembad in Nijmegen.

Maak links boven, naast het logo, een keuze voor uw favoriete zwembad in Nijmegen. Kunt u desondanks iets niet vinden? Neem dan contact met ons op! Wij geloven in de kracht van bewegen.


In de kracht van mentale uitdaging. En in het plezier om dat samen te doen. U kunt alle informatie vinden door rechtsboven op het menu te klikken. Onze accommodaties in Nederland.


SRO heeft zwembaden, sporthallen en gymlokalen in de gemeenten Amersfoort, Haarlem, Bunschoten-Spakenburg. Zwembad Algemeen Keurmerk Raad van Beheer. Openingstijden Openingstijden. De afgelopen tijd zijn wij in ons zwembad actief bezig geweest om een gezonde assortiment in onze horeca neer te zetten voor onze klanten”.


Het Voedingscentrum kent gradaties in ‘de gezonde kantine’ te weten gou zilver en brons. In onze MFA vind je ons zwembad wat beschikt over een meter ba een doelgroepen bad en een waterspeeltuin met grote glijbaan. In het zwembad vinden verschillende activiteiten plaats zoals zwemlessen, aquasporten, recreatief- en banenzwemmen, verenigingszwemmen en overige watergerelateerde activiteiten.


Bent u op zoek naar zwemles?

Dan is sportfondsenbad Monnickendam zeker een bezoekje waard! Op onze website vindt u ons aanbo de tarieven en de lestijden. Ook kunt u hier terecht voor alle nieuwtjes en de agenda. Wij heten u van harte welkom om een keer in ons zwembad te komen kijken of (recreatief) te komen zwemmen. Banenzwemmen m bassin in een beperkt aantal.


Op de eerste verdieping van het zwembad is de entree van het zwembad gevestigd. Het zwembad van Lisse, gelegen in het hart van de Bollenstreek, omvat een wedstrijdba een recreatiebad en een waterspeeltuin voor peuters. Sportcentrum De Waterkanten, meer dan zwembad. Het sportcentrum is kleurrijk ingericht met, hoe kan het ook anders, een bollenthema.


Ons bad kenmerkt zich op een kleinschalige en professionele manier, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Kijk dus snel wat wij allemaal te bieden hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts