woensdag 13 januari 2021

Zwembad den hommel

Zwembad Den Hommel is er voor iedereen. Volg zwemles, doe mee aan een van de vele activiteiten of kom baantjes trekken. Er zijn allerlei verschillende baden. Er is altijd iets te beleven in Den Hommel. Bekijk het rooster voor een overzicht van onze openingstijden en activiteiten.


Kosten zwemles Den Hommel.

Met een U-pas hebt u een persoonlijk budget voor sport en cultuur. U bepaalt zelf aan welke activiteiten u uw budget besteedt. U kunt bij den Hommel zwemmen met het U. In het zwembad Den Hommel kunnen de kids lekker spetteren en spelen.


Voor jong en oud is het heerlijk zwemmen en sporten in het bad. Zo kun je gezinszwemmen, recreatiezwemmen, seniorenzwemmen en koffiezwemmen. Het kindergedeelte van het zwembad staat in het teken van familie Hommel.


Zwemvereniging Zwemlust- den Hommel heeft een rijke historie, is springlevend en super sportief.

Of je nu degelijke zwemles zoekt of deel wilt nemen aan een van de actieve zwemsporten, je bent welkom bij onze vereniging. Nog geen lid en ben je geïnteresseerd? Oudere kinderen kunnen van de 70-meter lange glijbaan, zwemmen in de wildwaterkreek of het buitenbadje. Het zwembad is begin jaren van de 20e. Haal vandaag nog een zwembad in huis.


Het recreatiebad heeft een temperatuur van graden Celsius. Trotseer de stroomversnelling, roetsj van de zeventig meter lange glijbaan en ontspan in het bubbelbad of op een van de ligbanken. Bij mooi weer is een duik in het buitenbad het allerleukst! Er is voor ieder wat wils: er is een recreatieba een wedstrijd-, een.


Diese Rutsche von Boer hat die Besonderheit, dass sie mit einer gläsernen Kurve versehen ist. Deze glijbaan van Boer heeft een glazen bocht! Daarom is de baan heel bijzonder. Den Hommel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar (zie routebeschrijving). Tevens beschikt NDC den Hommel over twee oplaadpunten voor elektrische auto’s.


De oplaadpunten bevinden zich aan de zuidzijde van het gebouw, voor de ingang van de Bridge- en Boekenshop. Eigen zwemtijd voor lastige jongeren werkt, Den Hommel voorbeeld voor andere baden. Het scheiden van jongeren en gezinnen in het ba trekt inmiddels landelijk belangstelling.


We zien na lange tijd weer Marokkaanse moeders met kinderen hier, in plaats van agenten.

Subtropisch zwembad Den Hommel. Een van de subtropische zwembaden in Utrecht is subtropisch zwembad Den Hommel. Het is een ontzettend leuk zwembad waar maar liefst verschillende baden te vinden zijn. Zo is er een doelgroepenba een recreatieba een wedstrijdba een buitenbad en een speelbad voor de allerkleinste kinderen.


In gemeentelijke zwembaden kunt u vrij zwemmen en zwemactiviteiten doen, zoals aquajoggen, aquarobic en zwangerschapszwemmen. Het 7e zwembad in Den Haag, De Escamphof, is een therapeutisch bad voor mensen met een handicap of revalidatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts