donderdag 9 juli 2020

Wat kost oprit bestraten

Vind een stratenmaker om de klus te klaren. Bekijk prijzen, plaats je klus (gratis!) en selecteer een stratenmaker uit de buurt. Ruime keuze tuinartikelen online. Door uw oprit te betrtaten heeft u binnenkort uw eigen stevige privé parkeerplek, waarbij u uw oprit kan oprijden en de sleutel van uw auto pas hoeft om te draaien als u bijna bij de voordeur bent.


U heeft groot gelijk als u de ruimte heeft. Alles wat u dient te weten over het bestraten van een oprit vindt u hier.

Wat kost het bestraten van een oprit ? De prijs van je oprit bestraten is gemiddeld € 900. Stratenmakers hanteren voor het bestraten van een oprit een prijs per m(€ 15) of per uur (€45), afhankelijk van de moeilijkheid van het legmotief. Bekijk in onderstaand kostenoverzicht welke factoren allemaal invloed hebben op de prijs voor het. Wilt u graag uw oprit laten bestraten , maar heeft u er geen enkel idee van met welke kosten u dan ongeveer rekening dient te houden?


Daar kunnen wij u bij helpen! Op deze pagina is namelijk een zeer gedetailleerd overzicht terug te vinden van alle kosten waar u rekening mee dient te houden bij het laten bestraten van uw oprit ! Leest u hier waar u allemaal aan moet denken als u van plan bent uw oprit te bestraten of opnieuw wilt laten aanleggen ( herbestrating). Kosten van het (laten) bestraten van de oprit.

Welke stenen of grote tegels zijn het meest geschikt om een oprit mee te betegelen. Hoe u uw oprit het best opnieuw kunt (laten) herbestraten. De kosten per mvoor bestraten hangen af van de soort bestrating die u kiest. Lees alle informatie over wat bestraten kost en de gemiddelde prijzen per m2. Wat zijn de gemiddelde kosten om uw oprit te laten aanleggen door een stratenmaker per vierkante meter?


Wij zullen u hieronder een duidelijk overzicht geven van de gemiddelde kostprijs die berekend worden door een stratenmakersbedrijf voor het vernieuwen van een gehele oprijlaan. De diagonale ligging van de stenen zorgt ervoor dat deze minder de neiging hebben om te vallen, op het moment dat u er met de auto overheen zal rijden. Uiteraard vraagt dit om iets meer snijwerk en gaat er wat meer tijd in zitten. Hierdoor kunnen de kosten van het bestraten van de oprit wat hoger uitvallen dan bij een regulier terras.


Denkt u na over nieuwe bestrating voor uw oprit , maar heeft u geen flauw idee wat dat gaat kosten en wat er verder allemaal bij komt kijken? Lees dan verder, want in dit artikel hebben wij alles over het aanleggen en bestraten van een oprit voor u uitgezocht en op een rijtje gezet. De kosten voor het bestraten van de tuin variëren gemiddeld van € tot € 1per m inclusief stratenmaker, bestrating en voegzand.


Een stratenmaker kost gemiddeld € per men bestrating kost gemiddeld € per mvoor koppelstones tot wel € per mvoor natuursteen. Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. De prijzen van bestraten van de tuin zijn gemiddeld € – € 1per m2.


De tuin bestraten is een zware klus die u beter kunt uitbesteden aan een hovenier of stratenmaker. Het is ten alle tijden van groot belang dat u van te voren een duidelijk inzicht heeft van de gemiddelde prijzen per vierkante meter die worden berekend.

Lees hier het overzicht van de kosten voor het bestraten van de tuin. Voor een oprit heb je stevige en harde stenen nodig, niet alles is hier dus voor geschikt. Om die reden kan het aantrekkelijk zijn om het bestraten uit te besteden aan een specialist: de stratenmaker of hovenier. Het bestraten van uw tuin, oprit of terras is op zich geen ingewikkeld karwei, maar het is lichamelijk wel zwaar werk. Een oprit bestraten is een dure klus.


Toch is het een stuk beter dan alleen maar zand of puin neer te leggen. De banden van de auto hebben er onder te lijden en als het regent, verandert de oprit al snel in een modderpoel. Besmeurde schoenen en een dito vierwieler is het gevolg. Voor het bestraten van een nieuwe oprit rekent een stratenmaker een uurloon of prijs per vierkante meter.


Het uurloon van een stratenmaker is gemiddeld €3- tot €4- per uur. De kosten voor de bestrating zijn voornamelijk afhankelijk van de steensoort. De gemiddelde kosten per m² zijn €1- tot €2-.


Als u met een bepaald budget zit voor het opnieuw bestraten van uw tuin dan kan het onderstaande kostenoverzicht van ons u misschien wel eens goed gaan helpen. Vooraleer er voor te kiezen om uw tuin (gedeeltelijk) te laten bestraten zult u uiteraard een goed beeld willen hebben van hoe de prijsopbouw er precies uitziet. Wat dat betreft kan worden vastgesteld dat procent van de kosten wordt voorbehouden voor de aankoop van het materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts