vrijdag 3 juli 2020

Weerterbergen zwemmen

Ook heeft het zwembad een buitenbad wat vanaf binnen te bereiken is via een doorzwemsluis en bubbelbaden. Bent u na het zwemmen wel toe aan een lekker drankje en een snack? Kom dan even tot rust bij de bar in het zwembad.


Morgens wakker worden met vogels die fluiten en een eekhoorntje in de tuin? Zo rustig begint een dag op dit bruisende vakantiepark. Naast volop subtropisch zwemplezier beschikt het zwembad o.

Het park wordt omgeven door een rijke natuur. Limburg staat bekend om haar bossen, beekdalen, maasoevers, stuifduinen en broekbossen. Een prachtige natuur welke u aan de hand van goede wandel- en fietsroutes kunt. Het leukste dagje uit van Nederland.


Pakjesavond zijn we tot 17. Zwemlessen gaan wel door tot 18. Kom lekker zwemmen bij de IJzeren Man Weert. Vinnieholiday 17views.

Selecteer in onderstaand overzicht de activiteit waarvan u de prijzen wenst te zien. Zeker als u graag fietst, is dit Roompot park een goede keuze. Maar ook in Weert, is veel te doen. Weerterbergen Roompot parkvideo - Duration: 8:29. U kunt er winkelen en vindt er in september de op één na grootste kermis van Nederland plaats.


Kom samen genieten van de ultieme vakantie op een van onze toplocaties! Aan de overkant vind je een kinderboerderij en manege, maar ook de eigen mascotte Koos Konijn en het bijbehorende animatieteam zijn populair bij de kleintjes. Hier is het voor jong en oud altijd genieten. Het subtropisch zwemparadijs beschikt over een golfslagbad waar u heerlijk op de golven kunt dobberen. Daarnaast is er speciaal voor de kids een kinderbad met speeltoestel.


In de directe omgeving is voor toeristen, recreanten. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last. En natuurlijk, ook het voorzieningenniveau is ronduit uitstekend. Een Food Market, Boutique en Kado, buffetrestaurant, Limburgs café, snackbar, de nieuwe pizzeria en uitgebreide sport- en spelmogelijkheden zorgen ervoor dat u in dit park op álle mogelijke manieren geniet. Na het halen van verse broodjes, kiest iedereen zijn favoriete activiteit: zwemmen , vissen, knutselen of fietsen.


Het aanbod is uitgebreid en het biedt voor elk wat wils. Weert is dé plek voor een gezellig dagje weg. Cultuur, sporten, shoppen of liever de.

Samen plezier maken in het water, tegen de golven in zwemmen in het golfslagbad of oneindig vaak van de glijbanen. Bekijk de folder of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent van harte welkom om te gaan zwemmen in het zwembad bij Hof Domburg. Dit ligt op ongeveer minuten autoafstand.


Kinderfeestje om nooit te vergeten. De kinderfeestjes van Roompot staan gegarandeerd voor plezier! Een compleet verzorgd feestje op een unieke locatie. In het subtropisch zwemparadijs is voor ieder wat wils.


Waterpret voor jong en oud. De allerkleinsten vermaken zich opperbest in het Kids Junglebad. Vrij zwemmen voor alle leeftijden. Elke zaterdag is het van 10.


Voor wie durft is er voldoende uitdaging voor de aanwezige obstacles. De IJzeren Man, een unieke combinatie van zwemmen , recreëren, natuur en watersport. Bent u geen gast op De Katjeskelder maar wilt u wel komen zwemmen ? Buitenom de Nederlandse, Belgische en Duitse schoolvakanties van maandag tot en met vrijdag bent u van harte welkom.


Wilt u er zeker van zijn dat u terecht kunt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts