donderdag 12 november 2020

Zandbak ijsjes

Grote keuze aan houten en kunststoffen zandbakken - Natuurlijk alleen het beste! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Als het weer goed genoeg is om buiten te spelen en de zandbak open gaat, wil je een mooi gevulde zandbak met speelgoed!

We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.


Setje zandvormpjes om ijsjes mee te maken. De kleuren zijn altijd hetzelfde. Een setje bestaat uit ijsschepje en hoorntjes. Spelen in de zandbak en dan een lekker ijsje eten?


Ja, dat zien ze thuis wel zitten. Heel simpel van ontwerp, maar heel leuk en kleurrijk!

Vond je dit een nuttige review? De kraam is superleuk voor in de zandbak ,. Ontdek ons ruime assortiment! Kies uit producten vanaf € 299. Bekijk snel het grootste assortiment.


Maak de lekkerste zand ijsjes ! Deze set bestaat uit drie kunststof ijscones en een schepje om mooie ronde zandbolletjes te maken. Trakteer iedereen op je zelfgemaakte ijsjes op het strand of thuis in de zandbak. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Speel de ijskraam op het strand na en maak de lekkerste zandtaartjes. Met deze leuke set maak jij de meest geweldige zandlekkernijen!


Gebruik de schep om een ijsje te maken, kies voor een cupcake of maak zelfs een tulbandcake! Met de zeef, die tegelijkertijd de deksel van de emmer is, kun jij je ijsjes en baksels nog extra versieren! Ecoiffier 1 Chef Ijsjes. Doordat de houten zandbak van larikshout is gemaakt hoeft het niet behandeld te worden en is het toch weerbestendig.


De houten zandbak is zeer eenvoudig te monteren en staat binnen minuten in elkaar. Nee, er is nog een geheime bergplaats. Deze zandbak nodigt u uit om te spelen.

Gebruik het voor de opslag van zand , speelgoe of kleine schatten. Daarnaast onvangt u er ook een grondzeil en een bijpassende dekzeil bijOmvang van de levering. Zandbak in boot vorm Incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts