vrijdag 27 november 2020

Zwembad parrel

Haal vandaag nog een zwembad in huis. Het zwembad bestaat uit een 25-meter wedstrijdbad (graden) met beweegbare bodem. Het bad heeft een springplank en is ook toegankelijk voor mensen met een handicap. Of je nu gezellig samen baantjes wilt zwemmen of actief aan de conditie wil werken, in zwembad De Parrel is dit allemaal mogelijk! We hebben een 25-meter wedstrijdbad met beweegbare bodem en duikplank.


Tijdens het banenzwemmen staat de beweegbare bodem op 40.

Dit bedrijf is dagen per week geopend. Zwembad De Parrel is één van de bedrijven in de categorie zwembaden in de stadsgids van indebuurt Groningen. Voor de bedreiging aan was er al een stevige scheldpartij. Wij zijn nu op zoek naar getuigen, die hiervan iets gezien of gehoord hebben.


Het zwembad van de Parrel bestaat uit een meter wedstrijdbad met beweegbare bodem. Je kan hier baantjes trekken, zwemlessen volgen, maar ook groepslessen vinden hier plaats. Zaterdag- en zondagmorgen is het bad doorlopend geopend voor recreatief zwemmen, op de andere dagen steeds een uurtje.


De 12-kaarten zijn onbeperkt geldig en ook te gebruiken. Met dit formulier kun je je kind opgeven voor de zwemles in Zwembad de Parrel.

Hiervoor vragen we een aantal persoonsgegevens. We gaan zorgvuldig om met deze persoonsgegevens. Lees meer over onze privacy verklaring.


Je ontvangt na invullen een bevestiging van inschrijving per mail. Inschrijven voor de zwemlessen kan vanaf jaar en is gratis. Afhankelijk van de dag of het tijdstip van de zwemlessen kan er een korte wachtlijst zijn. Schrijf je kind daarom nu in.


Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Zwembad de Parrel heeft een meter bad. De Parrel bedreigd door een man, in het bijzijn van zijn eigen kinderen. Je kunt er van alles beleven.


In de vakanties en het weekend zijn er spelletjes die je in het water kunt spelen en tijdens de schoolweken elke dag zwemlessen. Ook is er een klein kinderbadje met een glijbaan. Dit bad is lekker warm en is erg leuk voor de kleintjes. Helperzwembad Home: Accommodatiekeuze.


Kies hieronder de activiteit, hierna krijg je de productkeuze. Naturisten Zwemvereniging Groningen (NZG) De Parrel bezoeken? Klik snel op de roze button naar de website voor meer informatie over dit leuke zwembad ! TIP: Wil je eerst even kijken of het wel een leuk zwembad is?

Kom dan vrij zwemmen met je papa en mama bij Zwembad de Parrel ! Groningen - Volwassenen kunnen lekker baantjes trekken en aquajoggen in zwembad De Parrel en kinderen kunnen hier zwemlessen volgen. In de lijst hieronder kan je aan de hand van plaatsnamen zien welk zwembad zich daar bevindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts