donderdag 21 mei 2020

Vlinderstruiken kopen

Vlinderstruiken kopen

Zonnepanelenproject is gestart! Verdien gemiddeld €7per jaar. Klanten waarderen ons met een 9. Graag helpen wij u ook besparen. VCA gecertifeceerde installateurs. Heeft u vragen of opmerkingen?


Vlinderstruiken kopen

Bel ons op ons gratis nummer. Breng Kleur terug in uw Tuin met de Bloemen, Planten en Zaden van Bakker. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Vlinderstruiken - Al vanaf € 95.


Zelfs op arme, droge grond groeien ze goed. Naast de Chip- vlinderstruiken zijn er ook nog vlinderstruiken in de ‘Free-Petite-serie’. Ook deze struiken groeien compact en blijven laag, en er zullen dan ook volop vlinders op af komen. Voor elk plekje in de tuin is een geschikte vlinderstruiken te verkrijgen.


Daar heeft de vlinderstruik dan ook zijn naam aan te danken. Met zijn prachtige bloempluimen is het een echte eyecatcher in. Er zijn verschillende vlinderstruiken te onderscheiden.


De echte vlinderstruik (Buddleja davidii) is een struikvorm en groeit snel tot 200cm hoog. Er zijn ook laagblijvende vlinderstruiken , zoals de Buddleja Buzz. Deze groeit compact tot 60cm hoog. De Buddleja ‘Chip’ soorten worden 80cm hoog en kunnen ook in pot staan. In iedere tuin kunt u de vlinderstruik planten.


Deze struiken kunnen goed tegen snoeien en zijn zeer winterhard. U kunt bij ons verschillende soorten vlinderstruiken kopen. De bloei van juli tot en met de herfst staat garant voor een bloemenpracht, geur en uiteraard vele soorten vlinders in de tuin. Dankzij de rijke bloei zijn deze vlinderstruiken ook prachtige borderplanten.


U kunt fraaie combinaties maken met Acanthus mollis en de rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Op braakliggende terreinen kunnen ze zich snel uitbreiden, maar daar staat tegenover dat ze zonder veel moeite te verwijderen zijn. Verdraagt ook prima droogte. Snoeien kan het beste in maart na de laatste vorst. Uitgebloeide bloemen mogen weggeknipt worden.


Vlinderstruiken kopen

De wilde vlinderstruiken kunnen zaailingen (uit zaad gekweekte planten) zijn of soorten die nog niet zoveel zijn gecultiveerd. Zaailingen komen van de bekende vlinderstruik. Deze zaden ontkiemen en groeien tot volwaardige struiken. Doe mee en bespaar op je energierekening én je COuitstoot!


Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Wilt u één of meerdere vlinderstruiken bestellen? Voor alle soorten beplanting bent u bij Kwekerij Klein aan het juiste adres. In ons brede assortiment vindt u naast vlinderstruiken onder andere rhododendrons, lavendel en rozenstruiken. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse haagplanten en bomen.


Je kan de bloemen tot weken na de bloei wegnemen, zodat er weer nieuwe bloemen worden gevormd en waardoor de plant extra lang sierlijk blijft. Onze vlinderstruiken worden altijd in pot geleverd. Dit houdt in dat u de tuinplant het hele jaar door kunt kopen en aanplanten. Dit gebeurd door een gespecialiseerde bezorgdienst.


Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Indien je vroeger snoeit is er kans dat de plant voor een groot stuk of zelfs volledig invriest. Op de takken zie je alvast de zijscheuten zitten die de komende maanden tot mooie takken uitgroeien. Snoei telkens boven enkele van deze scheuten.


Geelbloeiende vlinderstruiken in Nederlandse tuinen behoren meestal tot Buddleja × weyerana, een hybride waarvan de vlinderstruik een van de kruisingsouders is. De meeste vlinderstruiken zijn bladverliezend maar er zijn ook groenblijvende soorten. Logisch, want niet iedereen wil zijn gehele tuin vol hebben met bomen en struiken. En dat geldt ook voor de kleur, de geur, de bloei, de grootte… Enzovoort.


En natuurlijk ook voor vlinders! De vlinderstruik, Buddleja davidii is een populaire plant die zorgt voor kleur en leven in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts