vrijdag 15 mei 2020

Zwemmen in deventer

Zwemmen in deventer

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Beleef een spetterend dagje uit en kom zwemmen in het zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer. Een zwembad vol waanzinnige attracties voor groot en klein! De schaatsnacht draait om de prestatietochten van: 2 5 1of 1kilometer.


Bloot zwemmen in Deventer , geniet van de lichamelijke vrijheid. De IJsel is een actieve en dynamische Vereniging waar je in wedstrijdverband of recreatief kan meedoen met een groot aantal verschillende zwemsporten. Voor Wedstrijdzwemmen, Waterpolo, Synchroon zwemmen , Diploma zwemmen en Recreatief elementair zwemmen kun je bij De IJsel terecht. Walrusclub op prachtige lokaties rond.


Als de zon brandt op je hui wil je maar één ding: zwemmen ! Kort zwemmen grote impact. Om mensen te helpen in beweging te komen. Het Deventer Ziekenhuis werkt samen met de Beweegmakelaars. Patiënten worden doorgestuurd om zo meer in beweging te komen. Zwemmen is voor iedereen leuk.


Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit. Ook met een medische indicatie kun je prima in het zwembad terecht. Op de seniorenpagina’s van zwemmen. Voor watersporters ligt er een vernieuwde jachthaven aan de noordkant van Deventer. Het complex ligt aan de oever van de Zandweerdplas.


In de haven is plek voor 2boten en er zijn boxen voor schepen tot meter. Passanten kunnen er gebruik maken van elektra, water en een douche. Vanuit de haven is het minuten lopen naar de binnenstad. Doordat het zwembad van De Scheg vanaf 19. Al zou het in de ideale wereld van Kuijt zo zijn dat gemengd zwemmen ook in Deventer de gewoonste zaak van de wereld is.


Elders in het land zijn baden waar dit. Vind hier alle deals in National! Enkele grote plaatsnamen zijn erg geliefd onder de zwemmers. Je kunt daar dan ook mooie zwembaden vinden. De afdeling wedstrijdzwemmen van de IJsel bestaat uit zo’n vijftig actieve wedstrijdzwemmers en een groep van ruim zestig masters.


Masters zwemmen is een aparte leeftijdscategorie binnen het wedstrijdzwemmen, bedoeld voor zwemmers van jaar en ouder. Momenteel bestaat de helft van de actieve zwemmers uit leden van jaar en jonger. In het wedstrijdbad is voldoende ruimte om lekker te zwemmen , banen te trekken of te spelen. Daarnaast is er nog een extra warm instructiebad om heerlijk ontspannen in te zwemmen of spelen. Discozwemmen Ga swingend je weekend in met het discozwemmen in De Scheg!


Zwemmen in deventer

Ruim duizend ondernemers en medewerkers van MKB bedrijven in Deventer sporten regelmatig bij De Scheg en het Borgelerbad. Met de MKB Bedrijfspas kunt u namelijk onbeperkt zwemmen , squashen én schaatsen in De Scheg en het binnenbad van het Borgelerbad. In het Speelgoedmuseum vinden volwassenen het speelgoed uit hun jeugd terug en ontdekken kinderen speelgoed dat voor hen nieuw is! De website biedt alle informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten in Deventer. Overijssel - Tollen, springtouwen en knikkers vinden elkaar in Deventer.


De website is ontstaan door een samenwerking tussen VVV Deventer en MKB Deventer. Aan de rand van Hanzestad Deventer halen kinderen hun hart op in het overdekte speel-en zwemparadijs van ‘Belevingscentrum De Scheg’. Hier ga je samen met bewoner ‘Dave de Viking’ een spetterend avontuur in zwembad de Blue Lagoon tegemoet. Deventer in een bungalow park en zijn hier keer wezen zwemmen.


Een mooi en schoon zwembad en veel te doen. Naast zwemmen ook lekker schaatsen! Combineer je bezoek aan dit zwembad in de gemeente Deventer met de schaatsbaan die zich in hetzelfde complex bevindt. Het is ook zeker de moeite waard om van te voren of na afloop de mooie oude binnenstad van de gemeente Deventer een bezoek te brengen.


Op deze site is informatie te vinden over de kwaliteit van het zwemwater en omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts