maandag 7 september 2015

Industriele plantenbakken

Alle plantenbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bloembakken online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Deze stoere industriële plantenbakken worden gemaakt van 2liter olievaten en worden eventueel geleverd op wieltjes, waarvan één met rem.

Ook leveren we een kunststof bak mee, zodat niet het gehele vat gevuld hoeft te worden met aarde. Verder is de hoogte van de plantenbak naar wens aan te passen. Dat plantenbakken niet altijd in vrolijke kleuren hoeven te komen, maar ook een rauwe uitstralingen kunnen hebben, laat designer Nobuhiro Sato zien.


Wij maken stoere plantenbakken van oude olievaten. We leveren de olievat plantenbakken met wielen en kunststof bak, zodat niet het gehele vat gevuld hoeft te worden met aarde. Geschikt voor binnen én buiten! Stoere plantenbakken gemaakt van oude olievaten. Geleverd op wielen en met kunststof bak.


Eventueel ook leverbaar met logo en in verschillende kleuren. Dé blikvanger voor ieder interieur én exterieur. Als je niet veel buitenruimte hebt, zijn plantenbakken en potten de perfecte manier om groen toe te voegen. Olievaten zijn normaal gesproken bedoeld voor de opslag van olie. Als ze echter leeg zijn, kan er nog veel meer mee gedaan worden.


Zo kun je er bijvoorbeeld industriële plantenbakken van maken. Erg robuust en super stoer! Heb je een groot terras, dan kan een olievat plantenbak extra karakter geven aan het geheel.

Aankoop: je kunt maximaal plantenbakken per keer bestellen. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een track en trace code. Levering: binnen 5-werkdagen. Het wijzigen van je adres of bestelling is niet mogelijk. Het wordt niet opnieuw verzonden als het adres fout is.


Online een industriele tafel op maat laten maken. In vele maten, kleuren en afwerkingen lererbaar! Snelle levertij uitstekende service en garanties. Als je van groen in en rond je huis houdt, dan zijn bloempotten en plantenbakken onmisbaar.


Plantenbakken zijn bij Tuindirect tegen de scherpste prijzen te vinden. Je kan bijvoorbeeld je balkon mee opsieren of het terras mee afbakenen. Daarnaast zijn planten- en bloembakken ook geschikt om het verspreid door je tuin op te stellen of door je woning te plaatsen. Bij een tuin horen mooie bloemen en bomen die het buiten opfleuren. De plantenbakken zijn een leuke decoratieve toevoeging voor op het terras.


Onze plantenbakken zijn gemaakt van gebruikt steigerhout van hoge kwaliteit. Robuuste tafels, stoere kachels, mooie plantenbakken en prachtige kapstokken. Industriele producten gemaakt van hout en metaal. Onze design planters zijn handgemaakte, slag- en slijtvaste eyecatchers van formaat.


Houdt u van een ruwe, ongepolijste, industriële look? Dan is cortenstaal úw materiaal! Werkt u met knappe kleuraccenten?


Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit, veel gebruik van metalen en weinig. WALFiLii maakt plantenbakken in elke RAL kleur, op maat. Steigerhouten plantenbakken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de tuin of op het terras.


Wij maakten eerder diverse mooie houten plantenbakken voor kledingwinkels en horeca maar uiteraard ook voor thuis in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts