donderdag 24 september 2015

Schommelset

Wil je graag dat je kinderen lekker bij jullie in de tuin kunnen spelen? Praxis biedt de leukste schommels, schommelzitjes, sets en accessoires. Deze MaxxGarden schommelset wordt het favoriete speelgoed van je kinderen als ze buiten zijn! Super leuk voor spelplezier, terwijl… Meer.


Deze tuinschommel groeit met het kind mee. Het leren schommelen is voor uw kind een enorme ervaring. Deze schommelset wordt het favoriete speelgoed van je kinderen als ze buiten zijn!


Maximaal kinderen kunnen tegelijkertijd schommelen terwijl ze genieten van een koel briesje of een warme zomerdag. Schommel- en speelsets online kopen bij vidaXL. Geleverd met hoekverbindingen, schommelhaken en bevestigingsmateriaal.


Schommelset

Voor horizontale balk van 94xmm en staanders van 94xmm. De palen worden niet meegelever die kunt u halen bij de plaatselijke bouwmarkt. Altijd al uw eigen schommel willen bouwen? Specialist in duurzame schommels en speeltoestellen, op maat gemaakt voor uw tuin. Inclusief bezorging en montage.


Beleef heerlijk buitenspeelplezier met de schommelset 3-in-van Alert Met deze leuke schommelset kan je van alles doen en zal je urenlang speelplezier beleven! Hang alles eerst stevig vast met touw. Nu kan je kiezen wat je wilt gaan doen: slinger in de ringen, zwaai aan de stok of ga lekker schommelen op de schommel.


Schommelset

Complete schommelset met dubbele schommel, schommelwip en touwladder Deze complete dubbele houten schommel Bernedette zorgt voor onvergetelijke momenten. De accessoires van deze stevige schommel zijn te vervangen door andere modellen. Plum schommelset single hout De klassieke houten enkele schommel voor eindeloos schommelplezier!


Daarnaast is een schommel natuurlijk ook erg leuk. De metalen schommelset bestaat uit twee zitjes en wordt geleverd inclusief grondankerset. Kenmerken - Afmetingen (lxbxh): 181x171x164.


De schommel is geschikt voor kinderen vanaf jaar. Leren schommelen is erg leuk en kan kinderen helpen hun evenwicht, coördinatie en kracht te verbeteren. ModernPlay schommels van duurzaam Douglashout. Een schommel als pronkstuk in uw tuin.


Het kan met onze robuuste Modernplay schommels van Douglashout. Delta schommelset voor kinderen. Metalen schommelset 245cm hoog. Nu tot korting op unieke WICKEY schommelzitjes - Nu voordelig bestellen!


TRIGANO Vliegend tapijt Relax J-JOU056. Op de kunststof geblazen schommelzitjes schommelen kinderen comfortabel naast elkaar of zelfs tegenover elkaar op de duozit, dat is nog eens gezellig! Koop hem nu voor €16deze schommelset wordt het favoriete speelgoed van je kinderen als ze buiten zijn! Omdat deze schommelset gemaakt is van massief, FSC-gecertificeerd groen geïmpregneerd grenenhout en stevig kunststof is hij extreem sterk, weerbestendige en duurzaam.


Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! De veiligheid van uw kind heeft bij Wickey de hoogste prioriteit. Bijzonder belangrijk en noodzakelijk. Gratis verzending boven euro (muv artikelen met het vrachtwagen label) Gratis afhalen in 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts