maandag 14 september 2015

Dukdalf aspen

Shop direct online op beslist. Stoelen voor lage prijzen online. Alle merken voor de laagste prijs. Boek Aspen nu op Travelstore. Geniet van uw vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest.


Bel of mail voor gezondheidsadvies! Bekijk ons uitgebreid assortiment gezondheidsproducten online of in onze winkel. Reserveer online, laagste prijzen. Door een gewicht van maar 8kg draag je hem gemakkelijk met je mee onder je arm naar het strand of naar de picknick in het park!


Maximaal draag gewicht is 1KG. Deze stoel is te verstellen in verschillende posities. Meer informatie over dit product. Je bespaart 2- Niet op voorraad. De Aspen campingstoel is een verstelbare stoel voor op de camping.


Dukdalf aspen

Het is een lichtgewicht stoel dankzij het aluminium frame. Of een klein krukje bijvoorbeeld. Lengte rug 76cm, zit hoogte 43cm. De stoel is voorzien van een hoge rugleuning. De rugleuning is verstelbaar in acht verschillende standen.


Hierdoor kun je altijd op jouw gewenste manier zitten. Dukdalf meubilair uit te breiden met accessoires. Onze prijs € Adviesprijs € 175. Leverbaar Vraag naar de levertijd!


Het zitcomfort is uitstekend. Dit komt onder andere omdat hij in standen verstelbaar is. Heerlijk achterover luieren of in een comfortabele positie lezen is geen probleem in deze stoel.


Lichtgewicht aluminium stoel met sledepoot, voudig verstelbaar. Op het stalen frame rust een tafelblad gemaakt van spaanplaat. De armlegger is geschikt voor de stoelen: PasoDoble Limbo ChaCha Aspen Rumba Is.


Dukdalf aspen

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Objecten in zoekresultaten. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Bij camperencaravanonderdelen.


Daarnaast hebben we een ruim aanbod van kampeerartikelen en. Stapelstoel Aspen met een aluminium frame in de kleur wit. De zitting is gemaakt van textileen in de kleur grijs.


Dankzij de textileen zitting zit de stoel zeer comfortabel, zelfs zonder kussens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts