vrijdag 11 september 2015

Intex slang 38mm

Intex 38mm prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.

Kies uit 2producten vanaf € 20. Daarom dienen deze na verloop van tijd vervangen te worden. Aan de ene zijde zit de schroefdop die aan een zwemba zoutwatersysteem of filterpomp bevestigd kan worden. Aan de andere zijde het verloopstuk waarop de slang aangesloten kan worden. De adapter is gemaakt van sterk PVC.


Toevoegen om te vergelijken. Een zwembadslang komt van pas wanneer je tussen de filterpomp en het zwembad nog een ander accessoire wil. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.

Bestel online bij De Boer Drachten! Filterslang mm per lengte 1. Speciale slangenklemmen en afdichtingstape Zwembadstore. Een absolute aanrader is daarnaast onze lichtgewicht haspel voor uw zwembadslang! Uiteraard kunnen deze slangen ook gebruikt worden voor andere merken zwembaden waar deze aansluitingen worden gebruikt. Wij leveren hoge kwaliteit koppelstukken om de slangen onderling te verbinden.


De slangen zijn niet geschikt om. Slang voor intex zwembadpomp van meter. Verloopring in rubber welke in een mm slang kan worden gestopt om te verlopen naar mm aansluitingen.


Deze millimeter slang is geschikt voor de filterpompen met aansluitingen met een diameter van millimeter. De lengte van de slang is 1centimeter. Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Flexibele (LDPE) zwembad slang mm Flexibele zwembadslang, chloor bestendig. Veel gebruikt bij het aansluiten van bv INTEX en INTERLINE opzet zwembaden.


Gele tuinslang dn= 38mm uit ons assortiment slangen zijn altijd op voorraad. Rubbermagazijn heeft de grootste voorraad in de Benelux.

Afvoerslang makkelijk aan te sluiten op de Kirami stopkraan. Spiraalslang PVC mm helgroen. Standaard verkrijgbaar in de maten 5m - 10m- 15m en 25m. Deze slang is ook makkelijk te verlengen met koppelstukken en slangklemmen.


Zwembadslang 38mm per meter is er een plat stuk waar u de darm. Ik heb keer meter van deze slang nodig hoe kan ik. Aanrader voor de solar zwembadverwarming bollen en solar collectoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts