donderdag 24 september 2015

Karwei fietsenrek

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Koop nu een fietsbeugels of fietsstandaard bij Hollandbikeshop. Bekijk ons volledige aanbod online. Gratis verzending vanaf €3-.


Door middel van het fietsenrek is de fiets makkelijk te plaatsen en blijft door het fietsenrek makkelijker staan. Dit systeem wordt aan de muur van een gebouw gemonteerd met mm bouten.

Deze bouten zijn niet inbegrepen bij het product. Op zoek naar een fietsonderdelen of accessoires? Koop gemakkelijk nieuwe fietsenrekken online Vergelijk een ruim assortiment fietsenrekken en ga voor de beste aanbieding!


Met dit fietsenrek kunt u voortaan uw fiets handig en snel stallen. U bevestigt het fietsenrek aan de muur, zodat uw fiets stabiel geparkeerd staat. Geschikt voor montage aan de muur.


Het fietsenrek is eenvoudig en snel aan de muur te monteren. Fiets Schoonmaakmiddelen online.

Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen. Wij helpen u graag verder! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.


Nieuw, Gebruikt, Verhuur en Maatwerk. Heeft u een fietsenrek nodig? De fietsenrekkenhal heeft een ruime selectie fietsenrekken, allen uitgevoerd in gegalvaniseerd staal.


Bij Falco is een fietsenrek niet zomaar een fietsenrek. Dat ziet u terug in de diversiteit en de kenmerken van de fietsenrekken. Bij Praxis vind je in het assortiment Twinny Loads, zijwieltjes en voetsteunen. Zet je fiets in dit Dyto fietsenrek. Bestel fietsaccessoires online.


Zo kun je je fietsen keurig naast elkaar zetten in deze stevige standaard. In het fietsenrek passen fietsen en dit zorgt voor ruimtebesparing in je garage of schuur. Groot assortiment fietsenrekken en direct uit voorraad leverbaar!

Diverse fietsenrekken met plek voor fietsen. Onze ANWB-experts hebben zeven fietsendragers voor (elektrische) fietsen onder de loep genomen. Op welke vervoer jij straks je fiets? Een autostoeltje, fietsenrek voor je auto, sneeuwkettingen of onderhoudsproducten die je auto reinigen en beschermen? Eens je auto goed uitgerust is, start het echte rijplezier!


Bij GAMMA gaan we daarin nog een stap verder: met handsfree accessoires kan je veilig bellen. Een fietsendrager kopen, is voor vele mensen dan ook een logische keuze die hen. Zelfs speciale fietsendragers voor elektrische fietsen zijn in ons gamma ter. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Dan wordt je bestelling gratis. Gaat u verder op onze website, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts