donderdag 23 mei 2019

Opblaasbad met glijbaan

Koop nu sportartikelen vanaf €00! Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 365. Een opblaasbaar zwembad met glijbaan biedt volop plezier aan jouw kind of kinderen.


Het is een heus speeltoestel.

In situatie kun je het beste gaan voor de wat kleinere baden. Dit kan een standaard bad zijn of een speeltoestel. Bedenk goed welke kenmerken je kind leuk zal vinden. Denk niet alleen aan de kleur en vorm, maar ook aan een glijbaan voor extra plezier, een sproeier voor extra verkoeling of een dakje voor schaduw in een fel brandende zon.


PWaterspelcenter -Lava Lagune- met glijbaan , watersproeier en vulkaan-ingang. De palm is een geïntegreerde watersproeier (voor aansluiting op een tuinslang), de glijbaan met opgedrukte wolken is afneembaar en met touwen bevestigd. Indien je niet teveel moeite wil doen is een opblaasbaar zwembad de oplossing. Zo heb je zwembaden met glijbaan , inclusief bijpassende filterpomp en zwembaden met bescherming voor de zon.


Bestel een opblaasbaar zwembad en je kan morgen al zwemmen.

Een prachtig vormgegeven kinderzwembad in het design van eennijlpaard. Uren plezier met de Hippo Play Center met ingebouwde glijbaan ! Sproeier en waterval kunnen worden aangesloten op de tuinslang. Met landingsmat in het bad voor zachte landingen tijdens het glijden. Hierin is onder andere vastgeleg dat de glijbaan een trap of ladder heeft met goede grip.


En dat er zowel boven- als onderaan de glijbaan een horizontaal stuk is, zodat een kind goed kan gaan zitten voordat het gaat glijden en vervolgens enigszins afgeremd wordt aan het eind. Ook is een eis dat de glijbaan aan de zijkanten opstaande randen heeft. Het leuke is dat je ook nog eens de tuinslang aan de krokodillen staart.


Bovendien kan dit opblaasbad ook dienen als leuk zwembad. Groot, opblaasbaar speelgoed met glijbaan , boog, mand en ringen. Glijbaan zwembad: 1mmet curve naar rechts. Bij de aankoop van een zwembad word een filterpomp meegeleverd.


Naast de gebruikelijke ronde zwembaden, biedt Tuinmeubelland ook rechthoekige zwembaden en diverse leuke opblaasbare zwembaden voor de kleintjes. Deze hebben een kleine glijbaan voor gegarandeerd speelplezier. Dit vrolijke krokodilzwembad is een groot avontuur voor uw kind.


Wanneer u het bad aansluit op. Zwembad met glijbaan - Jungle. Bekijk het aanbod en bestel snel online!

Gratis bezorging vanaf 20. Kent u bijvoorbeeld Lightning McQueen van Cars? Dan is uw kind vast een grote fan van Cars.


Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een kinderzwembad met glijbaan of een kinderzwembad in de stijl van The Lion King, Winnie The Pooh of Toy Story. Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Intex easy set opblaaszwembad in diverse afmetingen. Intex opblaaszwembad is eenvoudig op te zetten. Ook compleet met zwembad filterpomp!


De kinderen kunnen hiermeer de hele zomer pret maken. Ook zonder water is de glijbaan te gebruiken. Er is een waterspuit aan het springkussen bevestig zoda. Een ander voordeel van een opblaas zwembad is dat deze zeer snel op te zetten is. U pakt het zwembad uit, blaast deze op ( met een elektrische pomp is het binnen no-time gebeurd) en vullen maar.


Als u op zoek bent naar een zwembad voor in de tuin, dan is een opblaasbaar zwembad de meest snelle en gemakkelijke optie. Opblaaszwembaden voor in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts