maandag 6 mei 2019

Rvs slangpilaar

Dé online specialist voor fluid control voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Snel en gemakkelijk uw product vinden met onze slimme keuzehulp! Neem dan contact op met ons op. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Geen abonnement, betaal per film. Dikte van een bout meet men op met een schuifmaat.

Alle bouten en moeren in ons programma hebben metrisch grove rechtse. Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact op met onze klantenservice. Om uw klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen adviseren wij u om telefonisch contact.


SLANGPILAAR TW RVS 3Binnendraad x gladde tule met TW kraag. RVS (68) Staal vernikkeld (31) Slang inwendig. Sailinox bied daarnaast nog een ruim assortiment aan andere Huiddoorvoeren, en toebehoren.


Uit voorraad en per stuk leverbaar binnen uur. Persoonlijke en deskundig advies check jaar ervaring.

In de basis zijn wij gericht op B2B. Wildkamp helpt u graag verder! Bestel online of kom langs! Vind je artikel in dit assortiment.


Slangpilaar met zeskant van roestvrijstaal 3met conische buitendraad. RVS slangpilaar met buitendraad hogedruk. RVSonline de Roest Vast Staal winkel op internet.


Zie hier een overzicht van actuele prijzen met verzending. De binnendiameter van de aan te sluiten slang dient maximaal zo groot te zijn dan de opgegeven diameter van de slangpilaar. In combinatie met de juiste slangklem zorgt u voor een bedrijfszekere aansluiting.


Wij adviseren om gebruik te maken van de uitvoering met O-ring voor een zekere afdichting. Zorg in alle andere gevallen voor de juiste. Wat zijn de specificaties? Werken met goed materiaal geeft voldoening.


No-skive slangpilaar RVS - Metrisch Recht met moer en O-ring - serie Licht DKOL It appears that your browser has JavaScript disabled. Deze website vereist dat uw browser JavaScript ondersteunt. Geïnteresseerd in Installatiemateriaal - Slangkoppelingen - Slangpilaren en slangverbinders?

Lasaulec, de échte technische groothandel. Wilt u verschillende buizen, leidingen of slangen aan elkaar koppelen? Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit RVS fittingen?


RVS draadfittingen op voorraad. U vindt hier een groot assortiment tegen scherpe prijzen. Rvs slangpilaar 3’’xm€ 208. Al onze prijzen zijn bruto adviesprijzen. De varkenshaarbrander wordt gratis geleverd binnen werkdagen.


De prijs van dit product is incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts