dinsdag 28 mei 2019

Verdiepte fietsenstalling voortuin

Wij bouwen uw Fietsenstalling op Maat. Bekijk de mogelijkheden op onze website! Overkappingen voor fietsen en meer. Ruimte in je voortuin hoef je niet onbenut te laten.


Verdiepte fietsenstalling voortuin

Zet er een leuk zitje neer óf plaats er een overdekt fietsenhok! Tuinontwerpster Sanne Allersma zorgde er voor dat de fietsenstalling geen vervelend obstakel is waar je tegenaan kijkt, maar juist een mooi object waar je oog naartoe getrokken wordt. De afmetingen zijn : 2x 2x 1(breedte x diepte x hoogte in cm). Omdat ik er dan uit de keuken wel tegen aan zit te kijken wil len we de fietsberging graag verdiept plaatsen. Dan valt de berging mooi vlak met de heg.


Maar hoe moet ik dat doen ? Deze fietsenstalling is geschikt voor het stallen van. Zoals je merkt heb ik verder geen idee wat ik met deze informatie moet. Verder hebben mensen een straat verderop ook een verdiepte fietsenstalling , vandaar dat wij het idee hadden dat dit bij ons ook wel kon. Wat betreft grondsoort staat er dat de bovenste laag van 1. Mensen met een achtertuin stallen hun fiets veelal in een tuinhuisje in de tuin. Voortuin met verdiepte fietsenstalling.


Verdiepte fietsenstalling voortuin

En als je plek hebt in de voortuin , dan is dat heel goed mogelijk. Deze voortuin is ingericht met een overdekte fietsenstalling. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot.


In de toekomst krijgen we mogelijks te maken met. Zo heeft de gemeente Den Haag al enkele jaren als beleid dat wanneer men geen achtertuin heeft, men een berging in de voortuin mag bouwen als deze niet hoger is dan één meter. Hiervoor moet men wel eerst een bouwvergunning aanvragen. De welstandscommissie beoordeelt dan of de fietsenstalling onopvallend genoeg in het straatbeeld is opgenomen. Fietsoverkappingen en rookhokken bij VINK LISSE bestellen.


Bergingen nu al vanaf €246! Heeft u fietsen in uw voortuin staan en geeft dit een rommelig uiterlijk aan uw voortuin , dan is het zelf maken van een fietsenberging of overkapping misschien een goed idee voor u. In dit artikel leest u waar u onder andere aan moet denken wanneer u zelf een fietsenberging wilt maken. Als het gaat om de stalling van een motor of fiets, zijn de liefhebbers het roerend met elkaar eens: deze moeten op een veilige plek staan. Verdiep de voortuin voor de fietsenberging.


Het is ook een optie om de fietsenstalling iets dieper te maken waardoor deze minder hoog uitsteekt en daardoor minder opvalt. Dit kan ook een uitkomst bieden wanneer uw gemeente streng toezicht hanteert en u hem niet hoger mag maken dan wettelijk toegestaan is. Groenservice has uploaded 34.


Een tuin is voor sommigen heel erg waardevol. Als het eenmaal lekker weer is, willen mensen er dan ook optimaal van genieten. Parasol, loungeset, leuke bloemen en planten. Op de kaart kunt u zien waar er fietsenhokken van fietsenhokken.


Klik op de kaart en u kunt ze allemaal zien. Klopt, er staat er ook een in België. De betreffende lokatie ligt in de wijk West in de buurt Oog in Al.


De betrokken overheidsinstantie is Gemeente Utrecht en is gevestigd op Stadsplateau te Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts