vrijdag 3 mei 2019

Rovero tunnelkas

Bekijk het grootste online assortiment tuinkassen bij Tuinkasspecialist. Ontdek onze grote collectie kassen en serres. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Wij zorgen dat onze klant met de best denkbare oplossing het hoogste bedrijfsrendement haalt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

De tunnelkas met rechte zijwanden heeft afnemers uit de hele wereld. De gemakkelijke en snelle opbouw wordt overal gewaardeerd. Te koop rovero plastic rolkas tunnelkas boogkas 28x9. Voor en achter raamwerk met slinger om open te draaien met betonnen poeren. Om al vroeg in het voorjaar van start te gaan met uw tuinierhobby, is een tunnelkas een uitstekende keuze.


Een ander voordeel van tunnelkassen is dat deze - in tegenstelling tot de gemiddelde tuinkas - bijzonder gemakkelijk op te zetten en te. Deze Nature net- tunnelkas voor in de tuin is een ideale barrière voor het weghouden van de meest voorkomende vliegende plagen. Het is ook ideaal voor het beschermen van gewassen tegen rupsen en slakken, aangezien het verankerd is aan de grond.

De net- tunnelkas voor in de tuin bestaat uit een fijn gaas met mm openingen en is vervaardigd uit UV. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! In een handomdraai bij u geleverd. Ten opzichte van de 25mm tunnelkas is de 19mm iets lichter van kwaliteit, maar juist gebruik en een goede verankering hoeft dit helemaal geen problemen op te leveren. Het frame wordt voorzien van een volledige grond ondersteuning.


Tunnelkas bezorgen of afhalen. Het is mogelijk om een tunnelkas af tekomen halen, maar ook bezorgen is mogelijk. Ook de montage bepaald u zelf. Met deze bedrijfsfilosofie is VDH Foliekassen BV al meer dan jaar succesvol gespecialiseerd in het bouwen van foliekassen. Kassen en Kweekspullen te koop aangeboden en gevraagd.


Laagste prijsgarantie tuinkassen dagen bedenktijd op uw tuinkas voor 21. Onze kwaliteit is uw succes! Kroonkas heeft een breed gamma aan foliekassen van 3. Het gaat hier om rondboogtunnels of foliekassen met een rechte zijkant. Vente-Unique: tevreden klanten.


Veel Tweedehands – kas , 2de hands, 2e hands, te koop , aangeboden,.

Koop hier uw tunnelkas folie! Groene vingers heb ik wel, maar helaas was ik niet zo handig met mijn vork. Wij bouwen foliekassen volgens de laatste stand van de techniek en maken gebruik van de modernste en duurzaamste materialen. Met een productie die volledig in eigen.


Folietunnels Gekoppeld Deze folietunnels zijn onderling koppelbaar door middel van onze specifieke aluminium water afvoergoot waarin een uniek foliespan systeem is. Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer. Get without the ads. Wij hebben voor onze klanten een sleutel te leen om de grondankers voor de tunnelkas in de grond te draaien. U kan uw tunnelkas ook door ons op laten bouwen, de kosten zijn afhankelijk van de grootte en het type van de kas.


Met deze tunnelkas van Nature beschermt u de jonge groenteplantjes en verlengt u het tuinseizoen! Rovero Roll Air Roverofoliekassen. Dankzij de folietunnel staan uw jonge planten en zaailingen beschut en worden ze beschermd tegen regen, wind en extreem fel zonlicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts