woensdag 15 mei 2019

Opblaasbad volwassenen

Dé volwassenen webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Geschikt voor kinderen en volwassenen.


Een flexibel, opblaasbaar bad dat in vrijwel iedere badkamer past en waar zowel volwassenen als kinderen uren plezier in beleven.

Ideaal voor kleine badkamers, balkon of tuin. Ontspannen in je eigen ligbad. Dat kan nu ook in kleinere badkamers en zonder dure of ingewikkelde verbouwingen!


Een flexibel opblaasbad dat in vrijwel iedere badkamer past en waar zowel volwassenen als kinderen urenlang plezier in zullen beleven. Tubble is met behulp van de meegeleverde elektrische pomp binnen slechts minuten. Korte beschrijving:brHet zwemplezier voor groot en klein – het zwembad voor thuis, tuin, camping. Een mooie grote zwembad voor uw tuin, die geschikt is voor kinderen en volwassenen.


Het zwembad kan met elke standaard hand- of voetpomp worden opgepompt. Heb je geen vast ligba maar houd je wel van een lekker ontspannen bad?

Wij hebben de opblaasbare oplossing. De Tubble Royale is een zeer comfortabel opblaasbaar ligbad. Een brede verscheidenheid aan opblaasbaar ligbad voor volwassenen -opties zijn voor u beschikbaar, zoals abs, gietijzer en hout. Koop uw opblaasbaar zwembad altijd bij de Zwembadgigant! Opblaasbaar zwembad speelgoed koop je bij de Zwembadgigant.


Groothandel inflatable bath tub adults uit Goedkope inflatable bath tub adults Loten, Koop van Betrouwbare inflatable bath tub adults Groothandelaars. Opblaas zwembad van Bestway of een Intex opblaas bad. Bestel een opblaasbaar zwembad en je kan morgen al zwemmen. Dit reddingsvest werd speciaal ontwikkeld door onze ervaren zeilers voor wie regelmatig (vanaf dagen per jaar) gaat kustzeilen!


Blaast automatisch op, UML met zouttablet. De ergonomische snit laat de. Met de Tubble kun jij thuis, op vakantie, op het strand of waar je maar wilt in bad.


Sealskin Get Wet Optimo duobad 180x80cm wit Vanaf € 319. Action, Lidl en Aldi superaanbieding: ruim zwembad voor in de tuin. Wanneer het buiten zo warm is dat je het bijna niet meer kunt uithouden, kan een verfrissende duik. Klein voor baby’s, groot voor volwassenen.


De bodem van het opblaasbare zwembad is vaak ook opblaasbaar en zorgt zo voor meer comfort. Er zijn babyzwembaden waar je jouw baby onder begeleiding in kunt laten spelen.

Vaak hebben deze mooie kleuren en dieren als dessin, dus er valt heel wat te kijken voor de kleine spruit. Geen gedoe met metalen buizen en er hoeft relatief weinig water in. Ieder opblaasbad heeft zijn eigen kenmerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts