maandag 27 mei 2019

Redsun smartton

In het productieproces worden state-of-the-art-technieken toegepast. SE, smartton wave, smartton xs, smartton xxs, smartton xs linea, smartton nature wave, eliton supreme,bestrating, demiton. Hoogwaardige sierbestrating in diverse diktes en formaten, voorzien van een gewelfde geborstelde soft touch deklaag zonder facet, met afstandhouders, gehydrofobeerd. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Snelle levering en professioneel advies!


Smartton 6cm Amiata Prachtige en hoogwaardige sierbestrating leverbaar in diverse formaten. Voorzien van een strakke geborstelde soft touch deklaag en afstandhouders, gehydrofobeerd en geïmpregneerd. Het oppervlak van de steen is met roterende borstels bewerkt waardoor de kleur versterkt wordt en het oppervlak fluweel zacht aanvoelt.


Als familiebedrijf zijn wij in jaar uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestrating materialen. Zowel voor particulieren als voor hoveniers, straatmakers. Redsun Smartton siertegels zijn tuin- en terrastegels met een bijzondere uitstraling.


Redsun smartton

Deze zijn onderling ook mooi te combineren en zo een stukje éénheid in uw tuin te houden. RedSun Smartton Kilimanjaro 10x30xcm. Smartton Amiata Onderstaande prijzen zijn advies verkoopprijzen. Sierbestrating is mooi als het nieuw is, maar dan moet je na een paar jaar eens kijken, de kleur is er helemaal uit en je ziet allemaal van die grove korrels in het oppervlak… Ja, dat was vroeger zo maar tegenwoordig is er een overweldigend aanbod aan deklaagstenen.


Een Smartton en Smartton SE betontegel is hoogwaardige sierbestrating. Deze tegels zijn voorzien van een strakke en geborstelde deklaag. De betontegel is gehydrofobeerd en geïmpregneerd. Doordat de tegel hydrofoob gemaakt is wordt de Smartton Kilimanjaro waterafstotend en vuilwerend.


Wij staan voor u klaar, stel uw vraag, bekijk de website of kom langs en neem een kijkje bij onze showtuin. Voor de levensduur en stevigheid van de bestrating en voor hogere toepassingen van erfafscheiding is een goede fundering van belang. Deze is niet verkrijgbaar bij Redsun , maar moet niet vergeten worden! REDSUN heeft voor iedereen de juiste bestrating.


Klik hier om de catalogus van de betontegels in te zien of te downloaden. REDSUN is de toonaangevende leverancier van natuursteen, hout en (eigen productie) beton voor tuin of openbare ruimte. REDSUN biedt een omvangrijke collectie kwaliteitsproducten om aan een breed scala aan wensen te kunnen voldoen.


Redsun smartton

Voor de aankoop van REDSUN producten kunt u terecht bij Van den Broek Bestratingen in Sprundel, Noord-Brabant. De twee gesneden tegels die bovenop de stapel liggen, mag je gratis meenemen. De tegel is voorzien van een geborstelde soft touch deklaag waardoor de tegel fluweelzacht aanvoelt. De tegel is geïmpregneerd en gehydrofobeerd zodat water minder makkelijk in de tegel trekt.


Het assortiment sierbestrating van REDSUN is zeer uitgebreid. Hierin kennen zijn een aantal verschillende series. De Smartton betontegel van Redsun is strak en kleurvast.


Redsun smartton

Dit zijn onder andere de Smartton , Eliton, Premiton en Tumbelton. Naast deze betonnen tuintegels heeft REDSUN ook keramische tegels en natuursteen in haar assortiment. Snoei Tuinmaterialen Bleiswijk levert materialen voor in de tuin, zoals sierbestrating, natuursteen, tuinhout, tuinverlichting en tuinhuizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts