vrijdag 3 mei 2019

Polyscias kamerplant

Mix van Kamerplanten van €49. Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!


Bestel top kwaliteit Kamerplanten vanaf €snel op Bakker.

Hij heeft wel wat meer aandacht nodig dan de gemiddelde kamerplant. Polyscias betekend letterlijk in het Grieks Veel schaduw. Wanneer deze kamerplant te ver van het raam staat is er kans op bladval en stagneert de groei.


Mocht de kamerplant toch in bloei staan, dan heeft zij prachtige bloemen. Wanneer je de kamerplant in een pot zet, is het raadzaam Pokon kamerplantenpotgrond en Pokon kamerplantenvoeding te gebruiken. Deze groene kamerplant is namelijk een van de weinigen die weinig tot geen direct zonlicht nodig heeft. Koop nu en betaal pas over dagen!


Uiteraard kunt u deze groene kamerplant gemakkelijk en veilig bij ons online bestellen.

Deze kamerplant heeft de eigenschap dat er bladeren groeien over de gehele tak. Bestel één van onze 6top kwaliteit Kamerplanten snel op Bakker. Uiteindelijk bepaalt de plek of jouw kamerplant het goed doet. Planten houden echter nooit van tocht en ook niet van grote temperatuurschommelingen! Voor nagenoeg elke plek in huis is er wel een binnenplant te vinden en of dit een grote groene kamerplant , een hangplant of een bloeiende plant is hangt af van jou!


De meeste verschillende soorten zijn te vinden op Vanuatu, waar ze al eeuwen worden gebruikt als omheiningen. De plant heeft uiteenlopende familieleden en is zowel verwant aan ginseng als aan klimop. Zet de kamerplant niet in direct zonlicht, dat kan zij niet verdragen.


Een plek in de schaduw is ook geen probleem voor de plant. In de groeiperiode( april - augustus ) wekelijks bijmesten. Wanneer de plant enige tijd binnen staat is het aan te raden de bladeren af en toe met een vochtige doek af te nemen zodat de bladeren weer mooi gaan glanzen. Het is een karakteristieke kamerplant die graag in de schaduw staat. De bladeren hebben een rond of hartvormig uiterlijk.


Geliefd om zijn mooie stam. Let erop dat er geen overtollig water in de pot blijft staan. Zal zich ontpoppen tot de blikvanger in jouw huiskamer.

Groot assortiment Kamerplanten. Jungle-achtige kamerplant. Een tropische plant met een stevige stam en ronde leerachtige bladeren. De ideale plant voor 3dagen vakantiegevoel! Deze tropische plant waardeert een hoge luchtvochtigheid.


Vormt opvallende karakteristieke takken vanuit een dikke stam met gegolfde geveerde bladeren. Naargelang de soort is het blad groen of bontgekleurd. Een heel gemakkelijke plant dat niet te nat mag staan, liever iets te droog maar geeft ze wel regelmatig plantenvoeding. Deze populaire kamerplant komt oorspronkelijk uit het Verre Oosten, maar tegenwoordig is ze vooral te vinden in de Tropen.


Dankzij haar dichte begroeing wordt ze vaak als heg gebruikt. Er zijn verschillende soorten bladeren: Fabian, Fruticosa en Roble. Hij heeft mooie ronde blaadjes en een houten stam waardoor hij de uitstraling van een boomje heeft. Help je kamerplant de winter door. Herfst en winter zijn lastige seizoenen voor je kamerplanten.


Belangrijk bij deze plant is dat er geen water in de pot blijft staan. Verder kan de plant goed vertoeven op een minder lichte standplaats maar let op niet te donker. Zet de plant niet in de buurt van een verwarming vanwege de droge lucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts