donderdag 6 juni 2019

Kwantum paviljoen

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bij Kwantum slaag je altijd voor je tuin of balkon. Hier vind je een ruim assortiment in loungesets, houten en metalen tuinstoelen, tuindecoratie, parasols en partytenten en meer tuinmeubelen zoals tuintafels of bijzettafels voor tuin of balkon. Of kies voor een trendy steigerhouten tuinset. Kies uit diverse partytenten (met en zonder zijwanden), parasols en parasolvoeten.


Zo heb je voor ieder moment en iedere gelegenhei zoals een barbecue of feestje, een geschikte oplossing.

Bovendien ben je bij ons verzekerd van de allerlaagste prijs. Partytent of parasol nodig? We hebben al een hangparasol vanaf 59. Bekijk en bestel al onze zonwering zoals zonneschermen en parasolvoeten op IKEA.


Dit leuke paviljoen is bij uitstek geschikt als bescherming tegen zon en regen voor de tuin of het terras. Het biedt bescherming tegen te sterke zonnestraling en geeft altijd voldoende schaduw. Let op: deze partytent is primair als zonwering ontworpen.


Bij hevige regen, storm of bij onweer kun je de tent beter afbreken, zodat je nog lang.

Eenvoudig, eenvoudig en praktisch. Deze voordelige paviljoen overtuigt door zijn Simple het type en zijn gering gewicht. Bijzonder wanneer je snel een overkapping nodig heeft bewijst dit paviljoen goede diensten. Bij het installeren geen gereedschap nodig en de montage kan door één persoon worden uitgevoerd.


Ongeacht of snel de koffietafel. Geniet van de natuur om je heen in een heerlijk paviljoen dat een permanente plek krijgt in jouw tuin. De paviljoens in ons voordelige assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen die mooi zijn en blijven. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een pergola of tijdelijk paviljoen die je alleen in de zomer gebruikt voor het vergroten van je woongenot.


Wil je buiten een feestje houden en weet je niet of het droog blijft? Of zijn er juist tropische temperaturen voorspelt en kun je wel wat extra schaduw gebruiken? Een partytent of een paviljoen is hiervoor de juiste oplossing. Eigentijdse woonartikelen tegen de laagste prijs van Nederland. Van meubels tot vloeren en van gordijnen tot woonaccessoires.


Je vindt het bij Kwantum ! Met dit paviljoen kun je heerlijk overdekt zitten in de tuin. Door de mooie uitstraling komt een paviljoen het beste tot zijn recht in het midden of achter in de tuin. Wij hebben een groot assortiment van verschillende modellen.

Wij zijn standaard al één van de goedkoopste partijen maar we hebben daarnaast ook nog regelmatig scherpe aanbiedingen. De partytent opzich is gewoon hoe normaal een partytent is. Helaas waren de zijwanden niet stevig en zelfs moeilijk te bevestigen.


Het klittenband had wel wat langer en steviger mogen zijn. Een paviljoen laat u niet in de regen staan. Tijdens de zomermaanden brengen eigenaars van een tuin hun vrije tijd het liefst in open lucht door.


Helaas verpesten regen en onweersbuien vaak het plezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts