dinsdag 18 juni 2019

Whisky stenen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een slok van een goede whisky roept beelden op van landschappen en eeuwenoud vakmanschap. WhiskyStenen zijn granieten stenen en koelen je whisky zonder de rijke en complexe smaak te beïnvloeden.


Onze whisky stones zijn 1 Scandinavisch. Gratis verzending in Nederland! Voor de ultieme ervaring, wat een heerlijk genot geeft aan uw drankje is de Originele. Deze stenen brengen jouw whisky op de perfecte temperatuur.


Leg ze gewoon een paar uur in de diepvriezer, vooraleer je ze kennis laat maken met je favoriete single malt. Na gebruik even afspoelen, drogen en hupsakee! De whisky stenen zijn gemaakt van natuursteen. Alle natuurlijke ijsstenen koelen uw favoriete drankje, zonder verdunning van de smaak. Gemakkelijk te gebruiken - de stenen gewoon in de vriezer leggen.


Whisky stenen

Set inclusief negen whisky stenen en een fluwelen opbergzakje. U hoeft geen ijsklontjes meer te gebruiken, maar gewoon twee stenen in uw whisky. Leg de stenen wel eerst een uur van te voren in uw vriezer. Uw whisky wordt nu gekoeld zonder dat u water in uw drankje krijgt, zoals bij ijsklontjes.


De stenen zijn verkrijgbaar per stuks. Normaal betaal je voor deze set al snel €2(!!) Waarom geen ijsklontjes? Water heeft zo zijn fantastische kanten, één daarvan is dat het kan bevriezen (je weet wel: ijs!).


Whisky stenen

Dan rest nog wel de vraag waarom iemand in godsnaam een paar stenen in zijn kostbare whisky zou gooien. Wel ten eerste om de blokjes bevroren water te vervangen door iets dat veel meer het beeld van de wilde Highlands oproept. Veel whisky drinkers zijn bovendien mannen en mannen houden van gadgets!


Om het helemaal af te maken serveer je je whiskey in één van onze whiskyglazen. Wil je liever andere whisky stenen kopen? Vergeet de reguliere ijsklontjes, jij serveert je whisky voortaan in combinatie met ijsblokken die er daadwerkelijk uitzien als stenen ! Temeer nu het water van het ijs niet in de whisky terecht zal komen, waardoor je deze goed kunt koelen zonder dat de smaak verloren gaat. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over whisky stenen te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Het meest algemene whisky stenen materiaal is steen. Zijn deze VacuVin whiskey stenen niet wat u zoekt? Bekijk dan eens al onze andere whisky toebehoren. En eerlijk: het ziet er ook nog is stoer uit. De set van stenen komen in.


Bij een prestigieuze en de meer duurdere whisky hoort natuurlijk wel een bijpassend glas. Maar er bestaan vele soorten whisky glazen, elk met hun eigen functie. Dus geef je een whisky glas cadeau, dan is het handig als je precies weet welk glas je moet hebben. Whisky glazen zijn heel geschikt als cadeau.


Weet je niet welke je nodig hebt? Met deze natuurlijk whisky stenen kun je eindelijk een echte whisky on the rocks drinken. Doordat er met deze stenen geen water in de whisky komt wordt deze niet. Deze eeuwige ijsblokjesset bevat negen gepolijste granieten stenen die je whisky heerlijk gekoeld houden zonder te verdunnen.


Gepresenteerd in een mooie houten doos, maakt deze whiskystenen set een ideaal geschenk. Koel uw drankje met whisky stenen. Naast een paar whisky glazen kunt u ook bij ons terecht om whisky stenen te bestellen.


Leg ze een paar uur van te voren in de vriezer. Vervolgens kunt u het drankje in het glas koelen zonder dat er water in uw whisky terecht komt. Hoe meer stenen u gebruikt voor uw whiskey hoe beter het effect. Kan ik deze stenen ook voor andere dranken gebruiken?


Jazeker, u kunt deze stenen ook gebruiken voor uw bier, wijn, frisdrank, en zelfs voor uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts