maandag 3 juni 2019

Koopzondag tuindorado

Uitgebreid assortiment woon- en tuinartikelen, van tuinmeubels tot potgrond en van planten tot barbecues. Drie vestigingen in Friesland. Tuindorado heeft een steeds weer verrassend en wisselend. Door dagelijkse inkoop op de grootste bloemenveiling ter wereld en regelmatig contact met vele kwekers kunnen wij u een breed en scherp geprijsd assortiment aanbieden. Echter zijn er ook koopzondagen waarop je terecht kunt in het tuincentrum.


Koopzondag tuindorado

Minstens één keer per maand is het koopzondag bij deze vestiging. Sudwest-Fryslan Sneek kent een algemene koopzondag op elke eerste zondag van de maand. Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Smallingerland. Mocht een koopzondag in Smallingerland niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!


Kom gezellig winkelen op zondag! Start met een heerlijke lunch in DE KEUKEN VAN RINSMA of een lekkere kop koffie om vervolgens te slagen voor de perfecte outfit! Ik was vanmiddag bij de vestiging in Wolvega. Alle kamerplanten stonden er kurkdroog in de potten. Een aantal hing zelfs helemaal uiteen of was aan het afsterven.


De koopzondagen van winkels in Drachten zie je terug op deze pagina. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? In december is Intratuin Drachten elke zondag geopend van 12:tot 17:uur! Vanaf januari zijn we weer elke laatste zondag van de maand geopend.


U vindt ons bij de passage aan de Turfmerk, graag tot ziens! Kom op je gemak jouw ideale (kunst)kerstboom uitzoeken en inspiratie opdoen voor kerst! Een glaasje glühwein staat voor jou klaar!


Er is tevens een gezellige winterfair met. Deze mooie Swiss Forest kunstkerstboom geeft een warme sfeer tijdens de koude winterdagen. Nu ook online Tuinplanten te bestellen! Geef je tuin een nieuwe look met de Tuinplanten van Tuinland. Koop online de leukste selectie Tuinplanten of kom langs in een.


Sla nu extra voordelig heerlijk geurende lavendel of bloeiende perkplanten in om jouw bloembakken en hanging baskets mee te vullen. Intratuin Koopzondag Openingstijden Zondag Open. Winkelcentrum in Gorredijk.


Wat zijn de Intratuin koopzondag openingstijden? Welke Intratuin is zondag open? Alle modellen plaatsen is helaas niet mogelijk, maar met de folder in de hand kunnen wij samen met u de modellen. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen.


Zo heb je uitgebreid de tijd om leuke kerst- of paasartikelen in huis te halen en alles mooie en huiselijk te maken. Gorredijk is het centrum van de regio in de gemeente Opsterland. De meeste tuincentra beschikken tegenwoordig ook over een gezellige lunchroom, waar je tussendoor kunt genieten van een kop koffie of lekker kunt ontbijten of lunchen.


Zo wordt de koopzondag in het tuincentrum een waar uitje! Parkeren doe je gratis voor de deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts