woensdag 26 juni 2019

Kwekerij rhododendron

Ruim keuze, goedkoopste bezorging. Naast het mooie natuurgebied Het Bargerveen vindt u onze kwekerij. Gelegen aan de Duitse grens in Zuid Oost Drenthe, gebied bekend om zijn veengronden.


Met onze ha grote kwekerij behoren wij tot een van de grootste volle grond rhododendron kwekerijen in Nederland. Op deze website kunt u meer informatie vinden over ons bedrijf, onze producten en onze diensten.

Een rhododendron kopen doe je best bij Kwekerij Online. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan met diverse soorten. Via de filters aan de linkerkant kun je eenvoudig filteren op bladhoudend of bladverliezen eindhoogte, bloeiperiode, bloeikleur en standplaats. Bij Kwekerij de Koekoek zijn we er bijzonder trots op dat we een rhododendron kwekerij zijn.


Daarin zijn we niet de eersten. Chinezen deze heester in potten. Tegenwoordig is de rhododendron niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen en parken.

De planten kunnen afgehaald op de kwekerij of door ons geleverd en bezorgd in geheel Nederland. Rhododendrons zijn onderhoudsvriendelijke, groenblijvende sierheesters. De kwekerij is gevestigd in Breda vlakbij Hazeldonk en nabij een afrit van de Asnelweg. Op de kwekerij kunt u alles met eigen ogen waarnemen en laten wij u graag verder kennis maken met ons en ons bedrijf.


Als u zich van tevoren even meldt, dan maken wij graag de tijd voor u vrij! U bestelt uw rhododendrons rechtstreeks bij de kwekerij. Alle planten komen uit de volle Veluwse grond. De kwekerij heeft ruim vijftien jaar ervaring in het kweken van diverse soorten rhododendrons.


Onze planten worden in een pot geleverd. Voor de planten is dit goe omdat ze in een pot het best kunnen. Wilt u een rhododendron kopen? Het assortiment van Kwekerij Klein bevat maar liefst verschillende soorten rhododendrons.


Zo vindt u bij ons voor elke tuin een passende rhododendron. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd. Het grootste assortiment bomen, heesters en rhododendrons van Europa!

Dé specialist in gangbare tot grote maten bomen. Wij zijn de enige kweker in Nederland die aanzienlijke formaten rhododendrons uit eigen kwekerij kan aanbieden. Dus zoekt u grote rhododendrons, dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze kassen kweken wij, onder optimale omstandigheden, ons. Top-kwaliteit en laagste prijsgarantie.


Dicht bij Eindhoven bestaat onze kwekerij al meer dan jaar, is kleinschalig en gespecialiseerd in het kweken van rhododendrons en Japanse azalea’s. Bijna alle werkzaamheden gebeuren handmatig. Onze aandacht is vooral gericht op het kweken van een kwalitatief hoogstaand product. Door zijn vlak groeiend wortelgestel kan hij zelfs onder bomen aangeplant worden. Heeft een zure grond nodig.


Speciale rhododendron grond. Onze kwekerij is gespecialiseerd in de meest gangbare rhododendrons. Na jaar ervaring hebben onze rhododendrons een uniek wortelstelsel met zeer veel fijne wortels, zodat de kwaliteit van de plant op een zeer hoog niveau is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts