donderdag 6 juni 2019

Zwembad beekse bergen

Ontdek alle safarisoorten! Er is van alles te beleven! Bekijk ons uitgebreide Berg assortiment. Specialistisch advies nodig? Haal vandaag nog een zwembad in huis.


Buiten deze periodes wisselen de openingstijden van het zwembad.

Geniet van hele dag water- en speelplezier in Speelland Beekse Bergen. Stap in de wereld van Beekse Bergen en beleef wat elk seizoen jou te bieden heeft. Het Safaripark is het gehele jaar geopen ook op feestdagen. Je koopt een kaartje en kunt daarna een plons nemen in het overdekte zwembad.


Op vakantie bij Vakantiepark Beekse Bergen. Het maakt dit bungalowpark van Libéma Vakantieparken helemaal compleet wat ons betreft. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht.


Of ontdek jouw favoriete attractie in Speelland Beekse Bergen.

Dicht bij een groot strand en een geweldig speelparadijs? Dan heeft u gratis toegang tot safaripark Beekse Bergen en Speelland in Hilvarenbeek en dierentuin Dierenrijk (mis de dierenshows niet!). Safari Resort Beekse Bergen is een fraai gelegen vakantiepark in Hilvarenbeek, Nederland. Boek je vakantie of bestel tickets! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Vanaf het park vaart u gratis over naar het zandstrand en de talrijke (water)attracties van Speelland Beekse Bergen. Zwemschool De Beeck Bergen geeft zwemles in Sportcomplex Hoornse Vaart en zwembad De Hout in Alkmaar. Dankzij onze unieke lesmethoden en persoonlijke aandacht voor elk kind halen wij in een relatief kort tijdsbestek een heel hoog zwemniveau. Nog een voordeel: uw kind kan snel starten met lessen!


Het zwembad heeft een diverse zwemattracties: glijbanen, stroomversnelling en diverse waterelementen. Vakantiepark Beekse Bergen. Junglebad Beekse Bergen is een leuk zwembad én is netjes. Een vakantie op vakantiepark Beekse Bergen staat bol van de extra’s!


Doordat het vakantiepark net als het Safaripark- en Speelland Beekse Bergen behoort tot de ‘Libema groep’, kunt u als gast profiteren van leuke extra’s. Ga op safari in het Safaripark, ontdek Speellan ontspan in het zwembad Maji Springs of doe juist even helemaal niets. Bij vakantiepark Beekse Bergen of Resort Beekse Bergen beleeft u een onvergetelijk safari avontuur in Nederland. Neem een frisse duik in het zwembad en bezoek gratis het naast gelegen safaripark.


Bij Beekse Bergen kun je 3dagen genieten.

Safaripark Beekse Bergen bewonder je de uitgestrekte vlaktes te voet, met je eigen auto, in de safaribus of tijdens een prachtige boottocht. Je kunt namelijk het gehele jaar op safari, ook op feestdagen! Op de website ontdek je het dagprogramma en plan je dagje uit. Bestel je entreetickets online.


Heerlijk weekend gehad in vakantie park beekse bergen ! We verbleven in de Villa Maij, zeer luxe voor vakantiepark begrippen en prachtige liggen aan het water in het bos. Top om sochtends vanuit het huisje te gaan hardlopen, top zwemband voor de kids en een kids entertainment wat zelfs door ging terwijl het rustig was. Deze 6-persoons boomhut in Safari Resort Beekse Bergen is van alle gemakken voorzien.


Zo zijn er slaapkamers incl. Zwembad Beekse Bergen is een klein zwembad gelegen op vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Een Van Egdom VE 7waterglijbaan van meter lang.


Bezoek Beekse Bergen en ontdek onze natuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts