donderdag 20 juni 2019

Polycarbonaat folie

Prima materiaal, sterk afgeprijsd! Nu keuze uit meer dan 2kassen. Kassen al vanaf €2op Beslist! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Kenmerkend voor Makrofol in de gestructureerde uitvoering is zijn kraswerende oppervlak en uitstekende bedrukbaarheid.

Bescherming tegen zon voor vlakke oppervlakken met hoge warmtewering. Zonwerende folie voor kunststof Deze hooggekwalificeerde plakfolie is speciaal ontwikkeld voor voor polycarbonaat - en kunststofpanelen en heeft een zeer hoge warmtewering. Het materiaal is goed te bedrukken, snijden. Doordat deze films uitstekend te bedrukken zijn middels grafische technieken vind men onze filmmaterialen veel terug in de electronische en card-industrie. Polycarbonaat is ook in zeer dunne diktes verkrijgbaar tot 1mm dikte.


Dit maakt het uitermate geschikt voor een groot aantal toepassingen waarbij de weerbaarheid tegen breuk en brandveiligheid van de plaat belangrijk zijn. Deze zonwerende folies zijn kwalitatief zeer hoogstaande plakfolies voor polycarbonaat - en kunststofpanelen en hebben een zeer hoge warmtewering. Deze materialen kunnen worden voorzien van een getextureerd effect, waardoor de krasvastheid wordt verbeterd.

De lengte kun je zelf kiezen. Deze kunststof heeft een hogere temperatuursweerstand dan polycarbonaat en voldoet aan UL eisen ten aanzien van brandwerendheid. Loszittende folie kan als zeil werken en door de beweging bij harde wind tegen de spanten schuren. Dit kan de oorzaak zijn tot een vroegtijdig einde van de plastic Tuinbouwglas Voordelen-maximale lichtdoorlaatbaarheid: glas laat ongeveer van het beschikbare licht door -het condenswater vloeit langs het glas naar beneden. Rooflight Shield is speciaal ontworpen raamfolie voor op polycarbonaat platen van lichtstraten en dakkoepels.


De folie heeft een lichtdoorlaat van en een warmte reflectie van. De lichtstraat folie is verkrijgbaar in een matte uitvoering en voor heldere polycarbonaat platen ook in een variant waar je wel doorkijk hebt. Hierbij zijn de dikte en de afmetingen van de plaat erg belangrijk. Het veelzijdige programma van eurolaser is in het bijzonder geschikt voor het lasersnijden van folie van polycarbonaat.


Dit zonwerende folie heeft een breedte van 101cm. Helder polycarbonaat heeft een lichtdoorlatendheid van , dat is aanzienlijk meer dan glas. De platen zijn aan beide zijden voorzien van een beschermfolie.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Met dit zonwerende folie kun je dakkoepels en lichtstraten van glas of polycarbonaat beplakken. Het verdient aanbeveling deze folie zolang mogelijk te laten zitten om beschadiging te voorkomen.


En dat is tevens de reden dat polycarbonaat bij grotere platen ook zichtbaar helderder is dan glas.

Vanwege de uitzonderlijke hoge slagvastheid wordt polycarbonaat veel toegepast als veiligheidsglasbeglazing, of als glas wat hufterproof moet zijn. De kunststof plaat biedt bescherming oftewel is inbraakweren slagvast en extra veilig. Een polycarbonaat kanaalplaat bestaat uit polycarbonaat , dat is verwerkt in een gladde plaat. Deze kanaalplaten zijn kleurloos, en ook nog eens bestand tegen harde klappen.


De eisen voor een polycarbonaat kanaalplaat zijn hoog, zo worden de kanaalplaten uitvoerig beoordeeld op brandeigenschappen. Dit zijn doorzichtige dakplaten en zijn slagvast. Doordat de polycarbonaat platen helder zijn valt er met uw dak nog steeds genoeg licht in uw overkapping. Het is taaier dan Plexiglas en vrijwel onbreekbaar. Het is geschikt als glasvervanging, zeker als er een mogelijkheid is dat het kan beschadigen.


Bij Plexiglasworld hebben wij zowel de massieve platen, als de kanaalplaten. Zit uw afmeting of dikte er niet tussen? De Artika - X zelfklevende reflecterende raamfolie is speciaal ontworpen ter bescherming tegen de schadelijke effecten van zonlicht: zonnewarmte wordt tegengehouden, weerkaatsing wordt beperkt en verkleuring van polycarbonaat en andere synthetische materialen wordt voorkomen. Wij geven u graag een aantal tips voor het zagen van polycarbonaat met een cirkelzaag en decoupeerzaag, als u zelf zorgt voor de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen, dan kan er weinig misgaan.


Laagste prijsgarantie tuinkassen dagen bedenktijd op uw tuinkas voor 21. Let op bij polycarbonaat lichtplaten dat u de juiste zijde naar boven legt, aangezien polycarbonaat platen in de meeste gevallen maar aan één zijde bestand zijn tegen UV-licht (zie opdruk folie ). In tegenstelling tot enkelwandige lichtplaten worden kanaalplaten niet direct op de onderconstructie vastgeschroef maar met speciale montagesystemen gemonteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts