donderdag 13 juni 2019

Stihl bosmaaier benzine

Stihl bosmaaier benzine

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Op zoek naar een benzine Bosmaaier? Bestel direct in onze webshop! Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen.


Professionele bosmaaiers met ergonomisch maaistuur en antivibratiesysteelicht, handig en polyvalent. Grasmaaiers voor de laagste prijs! Een benzine bosmaaier is veel krachtiger dan een elektrische -of accu motorzeis.


Onze merken bosmaaiers zijn o. Tuin-Tools met 53cc Kawasaki bosmaaier. De STIHL FS benzine bosmaaier is een uitgesproken handzame motorzeis met dubbele handgreep. De capaciteit van de motor is kW. Gras en onkruid op privéterrein is hiermee gemakkelijk weg te maaien.


Ook stug onkruid is voor deze maaier een eenvoudige klus. De multifunctionele beugelhandgreep biedt tijdens het maaien optimaal gemak. De krachtige en robuuste benzine bosmaaiers voor het onderhoud van grote grasvlakten en groene ruimten verwijderen gras, maar ook taai onkruid en zeer dicht struikgewas. STIHL bosmaaiers met maximale kracht voor het onderhoud van grote grasvlakten en groene ruimten.


Kijk voor het volledige assortiment op de webshop. Bent u op zoek naar goed advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Benzine motorzeisen zijn er in verschillende uitvoeringen.


Stihl bosmaaier benzine

Van krachtige instap motorzeisen voor privegebruikers, tot comfortabele, duurzame en krachtige bosmaaiers voor de professionele gebruiker. Voor het trimmen en maaien van eigen gazons en grasranden, tot het onderhoud van het bos, landschappen en wegen. Specialistisch advies nodig? Uitermate geschikt voor het wegmaaien van gras en onkruid. Vind de voordeligste bosmaaier benzine stihl tuinartikelen op VERGELIJK.


Robuuste motorzeis voor de veeleisend en veelvuldig gebruik. Met milieusparende 4-MIX-motor. Dubbele handgreep voor het ergonomisch maaien van vlaktes. Stihl FS benzine bosmaaier. Wordt getankt met een olie- benzine -mengsel.


Stihl bosmaaier benzine

Excellent acceleratievermogen. Levertijd: tot werkdagen. Met een benzinemaaier kun je de grotere gazons dan ook prima onderhouden.


Bijkomend voordeel is dat er voor een motor grasmaaier geen stroom en dus ook geen verlengkabel nodig is. De STIHL FS Benzine - Bosmaaier is een veelzijdige motorzeis die heel gemakkelijk opstart. De dubbele handgreep biedt gemak bij het maaien. Daarnaast kun je dankzij de dubbele handgreep een ergonomisch verantwoorde houding aannemen tijdens het maaien van vlaktes. Krachtige, comfortabele, ergonomische verbeterde 0kW bosmaaier op 2-MIX technologie.


STIHL 4-punts antivibratiesysteem, STIHL ErgoStart voor comfortabel te starten, multifunctionele handgreep, dubbele handgreep, gereedschapsloze handgreepinstelling, 2-MIX motor, STIHL M-Tronic.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts