woensdag 11 september 2019

Reparatieset zwembad intex

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Meer geluksmomentjes buiten! Zwembad plakken met een zwembad reparatieset. Met één van onze zwembad reparatiesets is de klus snel geklaar ook voor reparaties onder water! Deze set bestaat uit zelfklevende vellen van x cm.


Voor het plakken heeft u geen lijm nodig.

Maak het zwembad eerst leeg. Wij hebben alle soorten reparatie producten voor alle verschillende zwembaden. Wilt u advies over het zwembad repareren?


Is er per ongeluk een gaatje gekomen in jouw zwembad ? Of het nu een opblaas-, opzet-, ultra frame of opblaasbaar bubbelbad is, kies voor deze zwembadplakkers van Bestway. Boven € 5- geen verzendkosten. Wij hadden een gaatje in het zwembad waar al 10mwater in zat om dat er uit te laten en te plakken kost dus veel water totdat wij dit product zagen.


Het sterke frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating over de gehele binnenkant en buitenkant van het de buizen, voor een extra goede bescherming tegen roest.

Het rechthoekige frame zwembad intex is een perfect zwembad voor mensen die een langwerpige tuin hebben maar toch heerlijk verkoeling willen zoeken in een zwembad. Een nieuwe liner kost een aardige duit in vergelijking met een reparatiekit. Deze kit kan zelfs onder water gebruikt worden en werkt ook voor luchtmatrassen. Ideaal om een lek in een intex zwembad te dichten.


Daarmee kunt u niet alleen gaatjes in uw luchtbed dichten, maar ook kleine lekkages aan de binnen- of buitenzijde van uw zwembad verhelpen. Intex zwembaden Metalen zwembaden. U heeft dus geen lijm nodig.


De plakkers zijn zelfklevend. Is je zwembad van pvc en heb je een lek? Met een goede reparatieset kun je zo weer genieten van jouw zwembad. Onderhoud hoeft dus helemaal niet lastig te zijn, wanneer je maar de goede spullen gebruikt.


Bij Praxis vind je alles wat je nodig hebt voor jouw zwembad onderhoud. Scheuren of gaatjes kunnen gemakkelijk gedicht worden met een zwembad reparatieset. Op deze manier is het niet nodig om een nieuwe liner of een nieuw opblaasbad te kopen en kunt u nog lang plezier van een zwembad hebben. Deze reparatieset van Poolstyle stelt u in staat dit gaatje onder water te lijmen. U hoeft dus uw zwembad niet leeg te laten lopen.


Reparatieset is eenvoudig en snel en veilig te bestellen via Dezwembadspecialist.

Zo behoudt u het water en kunt u in een mum van tijd weer genieten van uw zwembad. De reparatieset bestaat uit een tube onderwaterlijm, twee vellen reparatiefolie en een applicatiestick. Natuurlijk wil je er niet aan denken, maar stel dat het gebeurd kan je maar beter voorbereid zijn en een zwembad reparatieset op voorraad hebben. Het is een kleine investering die een hoop ellende kan besparen.


Weet je niet zeker welke reparatieset geschikt is voor jouw zwembad ? Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts