maandag 16 september 2019

Sansevieria kirkii

Deze pot-plant verhouding is niet alleen mooi, maar maakt ook de verzorging makkelijker. Extra substraat kan namelijk meer vocht vasthouden. De ingangsdiameter dient groot genoeg te zijn voor de wortelkluit. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.


De kamerplant heeft weinig water nodig en is hierdoor ook goed geschikt voor mensen die geen groene vingers hebben. Er zullen dan ook veel nieuwe scheuten worden aangemaakt.

Maar een plekje in de schaduw is ook geen probleem voor deze onverwoestbare plant. Hij zal dan alleen wat trager groeien. Hoger dan tot centimeter wordt de plant niet.


Die compacte groei maakt de plant vrijwel geschikt voor elk plekje, zolang de temperatuur niet lager dan graden Celsius is. Sla sansevieria op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg sansevieria niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Het is een volle plant die robuust oogt en dat ook is.


Ideaal voor als je niet al te groene vingers hebt!

Ook qua standplaats stelt de sanseveria weinig eisen. Niet voor niets is deze plant gedoopt tot ‘Studentplant of the year’. Gratis bezorging boven €45! Dan komen zijn bladeren ook beter tot hun recht.


Weinig water nodigKan in de schaduwSterk luchtzuiverendGeen extra voeding nodigLicht giftig voor. The leaves are flattened and thick (at least 9mm), with wavy edges. Deze planten zijn zo sterk dat ze de overtocht op zee met gemak kunnen weerstaan. De planten blijven dan een aantal maanden bij ons op de kwekerij staan zodat ze kunnen bijkomen van de overtocht en worden daarna verkocht aan onze.


De meeste wat oudere mensen zullen zich de plant nog levendig kunnen herinneren uit de vensterbanken van de schoolklassen. Sansevieria kirkii friends - 1SAKFBP10. The Plant List erkent soorten. Door haar opvallende decoratieve uiterlijk past ze uitstekend in een modern interieur. De compacte groei en het formaat van deze plant zorgt ervoor dat de plant geschikt is voor bijna elke plek, zolang de temperatuur maar niet onder de graden komt.


Zo kan de plant een langere tijd van droogte prima doorstaan en is direct zonlicht ook niet funest voor de plant. Zoeken: sansevieria kirkii friends Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken.


Ongelooflijk sterk, verdraagt tijdelijke (liefdevolle) verwaarlozing en doet het overal waar het licht en warm (niet onder °C) genoeg is. The metallic and wavy look of the leaves reminds of the of fold forming copper especially when tarnished later and burnt well with a torch in the annealing steps.

Zodra de temperatuur onder de graden Celsius komt, moet ze echter naar binnen. Mits er voldoende daglicht aanwezig is in het kantoor, is er nauwelijks een taaiere kantoorplant denkbaar. Susie our Snake Plant is the perfect plant for beginners and busy Londoners.


Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts